Çok Aşk Filminin Fragmanı Yayınlandı

Çok Aşk Filminin Fragmanı Yayınlandı
Sezonun en çok merak edilen sinema filmlerinden olan Çok Aşk filminin ilk fragmanı ve afişi yayınlandı. Yayınlanan fragman büyük beğeni topladı.

Yakında sinemaseverler yeni bir yerli yapımla daha buluşacak. Yılın belki de son yılların en komik filmi olmaya aday olan Çok Aşk geçtiğimizin yılın yaz aylarında çekilmiş ve ardından Pos Prodüksiyon çalışmaları başlamıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu Hasan Can Kaya kaleme alırken filmin yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor. 24 Şubat’ta vizyona girecek olan filmin yayınlanan ilk fragmanı seyirciden büyük beğeni toplarken filmin yayınlanan afişi de sosyal medyada oldukça beğeni topladı. Oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde Hasan Can Kaya aynı zamanda filmin başrolünde yer alıyor.

Çok Aşk Fragmanı & Afişi Yayınlandı

Sinemaseverler tarafından uzun bir süredir merakla beklenen Çok Aşk filminin fragmanı ve afişi yayınlandı ve film resmen görücüye çıktı. Seyircinin heyecanla beklediği komedi türündeki film son zamanlara damga vuracak gibi görünüyor. Yayınlanan fragmanı seyredenlerden tam not alan ve fragman dahi kahkahalara sebep olan filmin vizyona gireceği 24 Şubat heyecanla beklenmeye başlandı. Hasan Can Kaya’nın hem yazıp ve hem de başrolünde yer aldığı film, Nulook Prodüction ve Hack Creative tarafından ortak olarak hazırlanmış durumda. Geçtiğimiz yaz aylarında çekimlerine başlanılan ve o günden beri zaman zaman magazin sayfalarında haberleri yapılan film özellikle zengin ve üst düzey oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor.

Çok Aşk Konusu Ne ve Oyuncuları Kimler?

Hasan Can Kaya tarafından senaryosu yazılan ve Kıvanç Baruönü tarafından yönetilen Nulook Prodüction ve Hack Creative ortak yapımı Çok Aşk 24 Şubat’ta vizyona giriyor. Filmin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde

-          Hasan Can Kaya

-          Büşra Pekin

-          Şebnem Sönmez

-          Uğur Yücel

-          Ege Aydan

-          Barış Yıldız

-          Bahtiyar Engin ve

-          Berkan Şal yer alıyor. Film, korsan film satıcısı Coşkun’un bir yandan aşkı Ayla’nın, diğer yandan sinema tutkusunun peşinde koşması ve kendi filmini çekme sevdasını anlatıyor. Coşkun kendi filmini çekmek için mücadele ederken yaşadıkları ve çevresinde olanlar 24 Şubat 2023 tarihinden itibaren sinemaseverlerle buluşuyor.

02-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar