Al Sancak Dizisinde Teğmen Aras Kimdir? İdris Nebi Taşkan Anlattı!

Al Sancak Dizisinde Teğmen Aras Kimdir? İdris Nebi Taşkan Anlattı!
TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan yeni dizi Al Sancak dizisinde rol alan İdris Nebi Taşkan canlandırdığı Teğmen Aras karakterini anlattı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Perşembe akşamları seyirciyle buluşan yeni dizi Al Sancak yayınlanan ilk iki bölümünde seyirciden tam not aldı. Görsel yönden oldukça dikkat çekici bir yapım olan ve hikayesiyle de seyirciyi kendisine bağlayan Al sancak dizisi Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Özel Kuvvetler’in bir timi olan Pençe timinin hikayesini anlatan Al sancak dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin başrolünde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı dizide ayrıca birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor. Dizide Teğmen Aras Güneri karakterine hayat veren genç oyuncu İdris Nebi Taşkan’da bu oyunculardan biri. İdris Nebi Taşkan Al Sancak dizisinde canlandırdığı Teğmen Aras Güneri karakterini anlattı.

Teğmen Aras Elit Bir Asker

Al Sancak dizisinin genç oyuncusu İdris Nebi Taşkan canlandırdığı Teğmen Aras Güneri karakterini anlattı. İdris Nebi Taşkan “hep bir aksiyon projesinde yer almak istemiştim. Dileğim gerçek oldu. Aras hayatıma girdiği için çok mutluyum. Bir özel kuvvetler mensubu olmanın ne kadar zor ve emek isteyen bir durum olduğunu Aras üzerinden anlattığımız için de onur duyuyorum. Teğmen Aras Güneri kendi doğrularıyla yaşayan, bir duruşu ve dünya görüşü olan elit bir asker. Eğitimli ve donanımlı. Genç yaşında asker olma arzusuyla ödediği bedeller onu olgunlaştırmış ve güçlendirmiş. Aras, korkusuz ve vahşi savaşan bir savaşçı. Kimse onunla karşı karşıya gelmek istemez” ifadelerini kullandı.

Özel Eğitimler Aldık

İdris Nebi Taşkan diziden önce karakter için gereken eğitimleri aldığını açıkladı ve “tim arkadaşlarımla eğitimde kaynaştık ve bir olmanın ne kadar güçlü bir şey olduğunu fark ettik. Kendimize slogan bile yarattık “birlikte güçlüyüz”. Silah tutmaktan, silahın mekanik durumuna kadar eğitim gördük. O yüzden çok şanslıyız. Üniformayı her giydiğimde duygularım kabarıyor. Al Sancak bugüne kadar yapılan en iyi şekilde askeri sisteme uyan tek proje bence. Ben de böyle bir projede değerli bir subayı canlandırdığım için şanslı ve mutlu hissediyorum” ifadelerini kullandı. Al Sancak her Perşembe akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

02-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar