Hasan Can Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf

Hasan Can Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf
Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk oldu ve hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda öne çıkan isimlerden biri olan ünlü komedyen Hasan Can Kaya katıldığı Armağan Çağlayan’ın YouTube programında kendisiyle ilgili çarpıcı ve dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yaptığı Konuşanlar programıyla dikkatleri çeken ve oldukça tanınmaya başlayan Hasan Can kaya Armağan Çağlayan’ın programında babasıyla ilgili anılarını paylaştı. Seyirci tarafından ilgiyle takip edilen programda ünlü komedyenin babasıyla ilgili anlattıkları herkesi derinden etkiledi. Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Hasan Can Kaya şu an ki konumuna nasıl geldiğini, bu süreçte neler yaşadığını paylaştı. Anlattıkları magazin basını ve internet haber sitelerinde gündem olan ünlü komedyenin sevenleri de sosyal medyadan paylaşımlarla Hasan Can Kaya’ya destek verdi.

Babam Bunları Görmedi

Ünlü ismin programda babasıyla ilgili yaptığı açıklamalar izleyenleri üzdü. Hasan Can Kaya açıklamasında “babamın hastalık sürecinde psikolojik olarak down oldum. Evden çıkmadım, herkesin çok konforlu olarak gördüğü senaristlik işimi bıraktım. Ben artık mutsuz olduğum işi yapmak istemiyorum dedim. Evde babamla vakit geçirdim”. Çok iyi idman yaptım doğaçlamada. Dolayısıyla Konuşanlar bana tatil gibi geldi. Babam görmedi diye çok kafaya takıyordum. Ona şunu al, iş yap, ticaret yapmak istiyordun, al ticaret yap demek isterdim. Bazen rüyamda görüyorum, bir kıyak yaparken. Mekanı cennet olsun. Şunu da düşünüyorum, annem de göremeyebilirdi. Delirirdim o zaman. Çünkü annem daha çok çekti. Ablam da kanseri atlattı, şükürler olsun iyi şimdi, emekli ettim onu. İkisini şımartıyorum şimdi” ifadelerini kullandı.

Soruya Sinirlendi

Ünlü isim kendisiyle ilgili çok küfür ediyor şeklindeki soruya ise sert cevap verdi. Hasan Can Kaya “varoşlarda büyüdüm çocukluğumdan beri sette zenginlerle çalışıyorum. Her sınıftan insanı gözlemleme görme şansım oldu. Diyebilirim ki bunların tek ortak yönü küfürlü konuşuyorlardı. Kaldı ki bu o kadar düşük zekalı zekalı bir eleştiri ki bunu açıklamak istemiyorum bir yandan da sinirleniyorum da. Siz Huysuz Virjin’in programını yapan insanlardan biriydiniz. Ondan aynı bilgiler geldiği için söylüyorum. Huysuz bir Tv efsanesiydi, cinsellik şakasını kullanır mıydı? Benden daha çok kullanırdı. Beni eleştirenler rahmetli Seyfi Bey böyle miydi? Zeka geriliğiniz mi var” ifadelerini kullandı.

05-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar