Çöp Adam dizisi yeni sezon çekimlerine başladı

Çöp Adam dizisi yeni sezon çekimlerine başladı
Star Tv ekranlarında ikinci sezonuyla seyirciyle buluşacak olan Çöp Adam dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı. Dizi Çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve sezon arası vererek yeni sezon onayını alan diziler arasında yer alan Çöp Adam dizisi yaz arasını tamamlayarak çekimlere başladı. Sezon arası verdikten sonra hikaye ve cast çalışmasına devam eden ve yeni isimlerle kadrosunu güçlendiren OGM Pictures yapımı Çöp Adam dizisi yeni yayın döneminde Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam edecek. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncular dahil olmuş ve dizi yeni yayın dönemi için iddialı bir konuma gelmek için hazırlıklarını sürdürmüştü. Sezon sonunda altı oyuncusu ile yollarını ayıran dizi yeni yayın dönemi için sete çıkarak çekimlere başladı. İstanbul’da çekimleri devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı yer alırken dizinin hikayesi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’na ait. Yeni dönemde yine Çarşamba akşamları ekrana gelecek dizinin yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

Çöp Adam iddialı geliyor

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Çöp Adam dizisi yeni yayın dönemi için çalışmalarını tamamladı ve sete çıkarak çekimlere başladı. Geçtiğimiz sezon ilk sezonuyla ekrana gelen ve başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam’ın senaryosunu Meriç Demiray, Volkan Sünbül, Başar Bahar ve Pınar Göktaş kaleme alıyor. İkinci sezon çekimleri başlayan dizinin çekimlerin tamamlanmasıyla ilk bölümünün eylül ayının ikinci haftasında ekrana gelmesi planlanıyor. Star Tv için büyük önem taşıyan ve yeni bir hikaye ile yeni döneme hazırlanan dizinin geçtiğimiz sezon aldığı reyting kanalı ve yapım şirketini memnun etmemişti. Bu sezon dizinin alacağı reyting devam edip etmemesini belirleyecek.

Yeni oyuncular katıldı

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Çöp Adam dizisinin yeni yayın dönem çekimleri başladı. Çağrı Vila Lostavalı tarafından yönetilen dizinin kadrosuna son olarak ünlü isimler katıldı. Başrolünde engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı dizinin kadrosunda, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi çelik, Öykü Naz Altay, Füsun Demirel, Salih kalyon ve Tilbe Saran yer alıyor. Dizinin kadrosuna ayrıca son olarak Ezgi çelik, derya Alabora ve Aytek şayan da dahil oldu.

07-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar