Çukur 107. bölüm izle (4. Sezon 15. bölüm)

Çukur 107. bölüm izle (4. Sezon 15. bölüm)
14 Aralık Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan Çukur 107. bölüm izle! Çukur 4. sezon 15. bölüm tel parça izlemek için detaylar!

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur 14 Kasım Pazartesi akşamı 107. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde, Çağatay'ın Koçovalılar için hayata geçirdiği sinsi plan işe yaramış ve Selim Koçovalı ölmüştü. Peki Çukur'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Çukur 107. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Çukur son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 107. BÖLÜM (4. SEZON 15. BÖLÜM) ÖZETİ VE DETAYLARI

Çukur'un yayınlanan yeni bölümünde Koçovalılar bir kenera çekilip Selim'in yasını yaşamak yerine harekete geçiyorlar yeni intikam planını hayata geçiriyorlar. Cumali, Akın, Yamaç ve tüm mahalle Erdenetlerden intikam almak için hazırdır. Yamaç'ın Erdenetlerin fabrikalarını patlatması Cengiz'i çok kızdırır. Fabrikaları teker teker gözleri önünde patlayan Cengiz, Yamaç'ın canını yaklama kararlıdır. 

Yaşananların ardından Kulkan Erdenet nihayet ortaya çıkar. Ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak isteyen Kulkan harekete geçer. Yamaç, Erdenetlerin Nehir'e zarar verebileceği ihtimalini düşünür ve onu korumak için elinden geleni yapar. Efsun'un evine baskın düzenleyen Kulkan amacına ulaşır ve Nehir'i kaçırır. Artık hem Nehir hem de Efsun Erdenetlerin elindedir. 

Yamaç, Efsun'un  ve Nehir'in Erdenetler'in elinde bir koz olarak tutulduğundan haberdar olur ve hemen harekete geçer. Koçovalılar Selim'in intikamını alabilmek için dört koldan harekete geçerler. Selim'in intikamını alabilmek için çıktığı yolda büyük bir sürprizle karşılaşır.

ÇUKUR 107. BÖLÜM İZLE | İŞTE 4. SEZON 15. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN DETAYLAR

14 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Çukur izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Çukur 107. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur/2076'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

14-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar