Çukur 109. bölüm izle (4. sezon 17. bölüm)

Çukur 109. bölüm izle (4. sezon 17. bölüm)
Show TV'de 28 Aralık Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan Çukur 109. bölüm izle! Çukur 4. Sezon 17. bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur 4. sezon 17. bölümüyle ekrana gelirken izleyici Çukur 109. bölüm izle araması yaparak dizinin yeni bölümüne ulaşmaya çalışıyor. 28 Aralık Pazartesi günü yayınlanan Çukur son bölümünde neler olacak? Yamaç Efsun ve Nehir'i kurtarmayı başarabilecek mi? Vartolu Saadettin dönecek mi? Yamaç'ın Cengiz'e kurduğu yeni oyun nasıl sonuçlanacak? Hepsi ve daha fazlası dizinin yeni bölümünde! Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir ve yazının devamından yeni bölüm özetine ve ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

Çukur 109. bölüm (4. sezon 17. bölüm) özeti

Kulkan, Koçovalıların Cengiz'e yaptıklarından sonra Yamaç'ı en hassas noktasınan vurmak istemiş ve Nehir'i de kaçırmıştı. Nehir ve Efsun'un hamile olmalarını büyük bir avantaj olarak gören Kulkan yeni hamlesini hayata geçirir ve farklı kuryelerle Yamaç'a ikisininde saçından bir tutam gönderir. Kendini büyük bir çıkmazın içerisinde bulan Yamaç, Efsun ve Nehir'in Sena gibi kendisi yüzünden öleceğini düşünmektedir.

Kulkan, Efsun ve Nehir'in İstanbul'un farklı noktalarında bir depoya kilitler ve onları bulabilmesi için Yamaç'a iki farklı bilmece sorar. Nehir ve Efsun'un yerleri bu bilmecelerde saklıdır. Yamaç büyük bir çaresizlikle ne yapacağını düşünürken tüm mahalle bilmeceleri çözmeye ve Efsun ve Nehir'i sağ salim kurtarabilmek için harekete geçer.

Kulkan'dan güç bulan Cengiz hızlıca kendini toparlar ve hız kesmeden Koçovalılardan kendilerine yaptıkların hesabını sormak için harekete geçer. Ancak Yamaç'ın da Cengiz için yeni bir planı vardır!

Çukur 109. bölüm (4. sezon 17. bölüm) izle

28 Aralk Pazartesi akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Çukur izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Çukur 109. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur/2076'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

28-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar