Çukur 3. sezon olacak mı? Baykal geri mi dönecek? Akın Koçovalı kim?

Çukur 3. sezon olacak mı? Baykal geri mi dönecek? Akın Koçovalı kim?
Dizinin senaristi Gökhan Horzum, izleyicinin merakla beklediği "Çukur 3. sezon olacak mı? Baykal geri mi dönecek? Akın Koçovalı kim?" sorularını yanıtladı.

Yayınlandığı günden bu zaman büyük başarılara imza atan, Show TV ekranlarının en çok izlenen dizisi olma özelliğini elinde bulunduran Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum, gazeteci Mustafa Kılıç'ın youtube kanalına konuk oldu ve dizi hakkında çok merak edilen soruları yanıtladı...

ÇUKUR 3. SEZON DA DEVAM EDECEK Mİ?

Birinci sezon finaliyle izleyenleri şaşkına çeviren Çukur dizisi hakkında en çok merak edilen konularından biri de 3. sezon devam edip etmeyeceği. Horzum konuyla ilgili, "Seyredenlere bağlı, size bağlı eğer seyretmeye devam ederseniz bitmeyecek inşallah" dedi.

Medyada yer alan 'Çukur Show TV ile 3. sezon anlaşmasını yaptı' haberleri için de "İnşallah öyledir, bana bu konuyla ilgili bir bilgi gelmedi. Ama anlatacak hikayemiz var." cevabını verdi.

BÖLÜM BAŞI NE KADAR KAZANIYOR?

Dizi oyuncuları ve senaristleri hakkında yıllardır en çok merak edilen konulardan biri de, ne kadar kazandıkları. Horzum, takipçiler gelen "Gökhan Horzum bölüm başı ne kadar kazanıyor" sorusuna şöyle yanıt verdi; "Bölüm bu 10 bin ile 50 bin arası bir yerde" diyerek cevap verdi.

AKIN KOÇOVALI NE ZAMAN DİZİYE KATILACAK?

Dizide duvar yazılarından da sık sık gönderme yapılan 'Akın Koçovalı' karakterinin diziye ne zaman dahil olacağı sorusuna ise şu yanıtı verdi; "Akın Koçovalı, üçüncü sezona düşündüğümüz, belki ikinci sezona introsunu yapabileceğimiz bir karakter."

Akın Koçovalı karakteri için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirten Horzum; "Bu senenin ilerleyen bölümlerinde Cumali ve Salih -artık Vartolu'ya Salih diyorum, Salih diye yazmıyorum...- çok güçlü hikayelerle içimizde olacaklar. Hikayelerine daha fazla giriyorum onların, daha güçlü bir şekilde. Dolayısıyla şu anda Akın diye söylenen seyircinin "Bir dakika ya seyretmediğimiz bir sürü şey varmış esasında." diyeceğini düşünüyorum dedi.

BEYFENDİ KARAKTERİNE BURAK SERGEN Mİ HAYAT VERİYOR?

Birinci sezon Baykal karakterine hayat veren Burak Sergen, diziden ölerek ayrılmış daha sonra TRT1 dizisi 'Halka'da rol almaya başlamıştı. Tekrar ortaya çıkan, Beyfendi karakteri ve Baykal karakteriyle örtüşen hobileri izleyenlere Burek Sergen'in diziye geri dönebileceği düşündürdü.

Dizinin senaristi 'Baykal Çukur'a geri mi dönüyor' sorularına 'izleyerek göreceğiz' yanıtını verdi.

CELASUN - AKŞIN AŞKI NE OLACAK?

"Çukur'a dönen bir karısı var. Akşın aralarında en zarar görmüş, en fena dayak yemiş olanı... Akşın ailenin en tramvaya uğramış olanı hem anneyi hem kardeşini kaybetti. Şu anda Celasun'un yaptığı şey onun iyileşmesine yardım etmek bir yandan da Koçovalıların damadı olarak Çukur'daki varlıklarına yardım etmek."

23-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar