Çukur 93. bölüm izle

Çukur 93. bölüm izle
Çukur 93. bölüm izle! Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, 93. bölümüyle ekrana geldi. Heyecan dolu dizinin yeni bölümünü izlemek için yazıya göz atın.

Çukur dizisi 20 Nisan Pazartesi akşamı 93. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi bir süredir ekranlardan uzak kalıyordu. Çukur dizisinin son bölümü 16 Mart günü yayınlanmıştı. 5 haftalık bir araya giden dizi uzun bir aradan sonra izleyicisiyle hasret giderdi. Çukur dizisinin yeni bölümü tüm oyuncuları evden yapılan çekimleriyle ekrana geldi.

93. bölümde ağabeyleriyle problemleri bulunan Yamaç, bir türlü çözüm bulamaz ve konuyu Vartolu'ya danışır. Vartolu'dan aldığı tavsiyelerle Selim ve Cumali'yle arasını düzeltmek için çaba sarf eder ancak bir türlü başarıya ulaşamaz. En sonunda Koçovalılar kendilerine has yöntemlerle aralarındaki sorunları çözme yoluna giderler. Vartolu ise hapishanede olmasından dolayı elleri bağlı bir şekilde olayları izlemekle yetinmek zorunda kalır. Herkesten gizli bir şekilde birlikteliklerini sürdüren Azer ve Karaca, en sonunda bir karar vermek durumunda kalırlar. Akın ise Songül'e yaklaşabilmek için fırsat kollar. Koçovalı kardeşlerin tüm bu sorunları devam ederken Arık Böke ile ilgili yeni bir bilgiye ulaşırlar.

Çukur 93. bölüm izle

Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Kubilay Aka, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe gibi isimler yer alıyor. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümü olan 93. bölüm, 20 Nisan Pazartesi akşamı ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un yeni bölümleri televizyonda yayınlandıktan hemen sonra Show TV ve puhutv'nin internet sitelerinden HD olarak izlenebiliyor. İlgiyle izlediğiniz Çukur dizisinin 93. bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. 

Çukur dizisi evden yapılan çekimlerle geri döndü

Koronavirüs pandemisinin ülkemizde de baş göstermesinin hemen ardından televizyon dizilerinin setleri durdu. Çukur dizisinin seti de bu nedenle durdu. Bu sebepten ötürü uzun süredir yeni bölüm ekrana gelmiyordu. Nihayet yeni bölüm izleyicilerle buluştu. Ancak yeni bölümün arkasında ciddi bir emek var. Oyuncuların evden yaptıkları çekimlerle 93. bölüm ekrana geldi. 

20-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler