Çukur 96. Bölüm izle

Çukur 96. Bölüm izle
Çukur 96. Bölüm izle; Koçovalı ve Erdenet aileleri arasındaki gerilim büyüyor. Yeni bölüm full HD ve tek parça olarak bu sayfada sizlerin karşısında.

Çukur 96. Bölüm izle; Çukur dizisi 96. bölüm, 21 Eylül Pazartesi akşamı Show TV ekranında olacak. Yeni bölüm, full HD ve tek parça olarak bu sayfadaki bağlantı üzerinden kolay bir şekilde izlenebilecek. Bu akşam Çukur'da her şeyi kökünden değiştirecek gelişmeler yaşanır. Erdenet ailesi iyiden iyiye Çukur'u abluka altına alırlar. Erdenet ailesinin başı olan Cengiz Erdenet, uzun yıllardır Koçovalı ailesinin kontrolü altındaki Çukur'un büyük bölümünü kaplayan bir park yapmak ister. Koçovalılar ise evleri olan mahallelerini korumak için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar yaşanırken Karaca ve Azer'in düğünü gerçekleşir. Düğünden önce Karaca'nın yanına gelen Sultan Koçovalı, Azer'in elinde İdris Koçovalı'nın kanı olduğunu söyler. Sonrasında ise Karaca'ya Azer'i öldürmesi için bir silah bırakır. Tüm bunların ve daha fazlasının yaşanacağı Çukur yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor. Çukur dizisi 96. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Çukur 96. bölüm izle

Koçovalı ve Erdenet aileleri arasındaki mücadele son hızıyla devam etmektedir. Oldukça zor günler geçiren Yamaç, ağabeyleri ve mahalleliyle birlikte direnmek için her şeyi yapar. Ancak Cengiz Erdenet bir yandan, Arik Böke Erdenet bir yandan darbe üstüne darbe vurmaktadır. Ayrıca yeni bölümde Yamaç ve Efsun arasındaki yakınlaşma giderek artıyor. Bu yakınlaşma karşısında Nehir'in reaksiyonu ne olacak? Karaca ve Azer de evlenmek üzeredir. Karaca, Sultan tarafından ziyaret edilir. Dedesi İdris Koçovalı'yı öldüren kişinin Azer olduğunu söyler. Evlenmek üzere olduğu Azer'i öldürmesini ister. Peki Karaca aşık olduğu adamı öldürecek mi? Çukur dizisinin bu akşam saat 20:00 başlayacak 96. ve yeni bölümde tüm bu sorular cevabını bulacak. 

Çukur son bölüm izle

Çukur dizisini büyük bir hayranlıkla takip eden milyonlarca izleyici heyecan içerisinde yeni bölümün yayınlanmasını bekliyor. Yeni bölüm yine oldukça yüksek bir reyting oranı elde ederek reytinglerin zirvesi yerleşecek. Peki diziyi kaçıran ya da izlemeyen izleyiciler ne yapacak? Yeni bölümü kaçırdıysanız hemen yukarıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Bağlantıya tıklayarak ulaştığınız internet adresi üzerinden Çukur dizisinin 21 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan 96. bölümünü full HD ve tek parça olarak oldukça rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

21-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler