Çukur 97. Bölüm İzle!

Çukur 97. Bölüm İzle!
Çukur 97. Bölüm İzle; 97. Bölümüyle ekranlara gelen Çukur Dizisinin 97. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 97. Bölüm İzle; Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Rıza Kocaoğlu’nun rol aldığı Çukur Dizisinin 97. Bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Seyircinin heyecanla takip ettiği ve bu sezon 4. Sezonunda olan efsane dizi sezona başladı günden itibaren yine liderliği hiçbir yapıma bırakmıyor. Heyecanın ve aksiyonun bir an bile düşmediği dizi dördüncü sezonunda olmasına rağmen hala reyting rekorları kırarken özellikle gençler arasındaki popülerliğini koruyor. Fenomen haline gelen ve sokakların diziyle ilgili repliklerle bezendiği Çukur bu akşam yine ekranlarda fırtınalar estirecek gibi görünüyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur’un yayınlanan son bölümünde Yamaç mahalleden ve evinden ayrılmış ve Efsun’a sığınmıştır. Bu ikiliyi birlikte gören Nehir herklesin hayatını derinden etkileyecek bir karar verirken Yamaç onu bu kararından döndürmeye çalışır. Mahallelerini ve evlerini Erdenetler’e karlı korumak için çaba harcayan Çukur halkının ve Koçovalılar’ın hayatı Yamaç’ın yoklunda derinden sarsılmış ve bütün taşlarda yerinden oynamıştır. Saat 20.00’da başlayacak yeni bölümde birçok soru ve yine birçok cevap ekrana gelirken Çukur hayranları yine heyecanlı bir bölüm seyredecekler.

Çukur 97. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv’nin 4. Sezonunda olan ve reyting rekorları kıran fenomen dizisi Çukur bu sezona da hızlı bir giriş yaptı. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 97. Bölümünde Yamaç Erdenetler’in Çukur’a yapacağı baskınla bir kez daha sınanacaktır. Cengiz’in gücünü göstermek için her şeyi göze aldı bu hamle Çukur’u derinden etkileyecektir. Yamaç ailesini korumak yada yalnız bırakmak arasında bir seçim yapmaya zorlanırken bu seçim Koçovalılarla arasında yaşanacak bir savaşın da başlangıcı olacaktır. Hayatı tehlikeye giren Arık içine düştüğü tuzaktan çıkmaya çalışırken sürpriz bir şekilde ortaya çıkan iki isim Arık’a yardım edeceklerdir. Bu arada merakla beklenen Azer ve Karaca arasındaki yüzleşme ise herkesin hayatını değiştirecektir. Ekranların en çok seyredilen dizilerinden Çukur bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de 97. Bölümüyle ekranlara geliyor. Diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

28-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar