Çukur 130. Bölüm İzle

Çukur 130. Bölüm İzle
Çukur 130. Bölüm İzle; 31 Mayıs Pazartesi akşamı 130.bölümüyle ekrana gelen Çukur’un yayınlanan 130. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 130. Bölüm İzle; Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Mustafa Kırantepe’nin yer aldığı Çukur bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranında seyirci ile buluşuyor. Dört sezondur pazartesi akşamları ekrana gelen ve kanalın en çok seyredilen yapımlarından biri olma başarısını gösteren Çukur dört sezon boyunca adeta bir efsaneye döndü. Her sezonu reyting rekorları giren, seyirciyi ekrana kilitleyen, replikleri dillerden düşmeyen Çukur’u sezonun sonunda final yaparak ekranlara veda edecek. Dizi finale giderken adeta heyecan kasırgası esen bölümlerde Amca Cumali ile Yamaç arasındaki kavga ve çekişme ise son safhasına geldi. Çukur’u ele geçirmek için çalışan iki taraf arasındaki kavga da bu akşam büyük bir kriz yaşanacak ve taraflar adeta ayakta kalmak için çabalayacak. Çukur bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

ÇUKUR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında dört sezon boyunca ekrana gelen ve seyirci için tam bir fenomene dönüşen efsane dizi Çukur finale doğru giderken seyirciyi ekrana bağlamaya devam ediyor. Dizi her sezon olduğu gibi bu sezonda adeta pazartesi akşamlarını kilitlerken seyircide diziyi nefessiz izlemeye devam etti. Dizinin son bölümünde ise Amca Cumali Koçovalıların elinden son anda kaçmayı başarmış ve artık Çukur için vuracağı son hamleyi hazırlamaya başlamıştır.

Çukur 130. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarının sevilen ve dört sezondur reytinglerde rekorlar kıran başarılı dizisi Çukur her hafta seyirciye aksiyon, gerilim ve heyecanı birlikte sunuyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 130. Bölümünde Yamaç ve Efsun’un düğün sonrası mahalleye dönen Koçovalılar Çukur’u ele geçirmek isteyen Şahram’la karşılaşmış ve tansiyon yükselmiştir. Amca Cumali ise hazırlıksız yakalanan Koçovalılar’ı ve mahalleliyi diz çöktürerek Çukur’un kutsal değerlerine savaş açacaktır. Yamaç bu arada Amca Cumali’nin Çukur’u yok etmek istediğini öğrenir ve bu duruma izin vermemeye karar vererek mahallede kalanların da zarar görmemesi için bambaşka bir planı devreye sokar. Çukur ise Şahram’ın zulmü altında ezilmektedir ve Yamaç herkesi şaşırtan bir mesajla mücadeleye başlar. Bu arada Çukur’da kalanların sürpriz saldırısı ise amca Cumali’yi zor durumda düşürecek. Bu arada Yamaç’ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek.

31-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar