Çukur 125. Bölüm İzle

Çukur 125. Bölüm İzle
Çukur 125. Bölüm İzle; 19 Nisan Pazartesi akşamı 125. Bölümüyle ekrana gelen Çukur’un yayınlanan 125. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 125. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Çukur bu akşam saat 20.00’da 125. Bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dört sezondur ekranlarda olan ve her sezon reyting rekorları kıran ve seyircinin hiçbir vakit vazgeçmediği dizilerden biri olan Çukur bu sezonda başarılı reytingleriyle kanalını memnun etti. Her ne kadar liderliği kaptırsa da yine de en çok izlenenler sıralamasında 2. Olan Çukur özellikle genç kitleye kendisini sevdirdi. Tam bir efsaneye dönüşen Çukur bugüne kadar her pazartesi akşamı heyecanla beklenen yapımlardan oldu. Bir mafya dizisi olan ve bir mahallede yaşayanların ve Koçovalılar ailesinin hikayesini anlatan dizi her bölüm heyecanı zirvede yaşatıyor. Aksiyon sahneleri ve gerilimiyle göz dolduran dizi son bölümlerde seyircisini ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Yakın bir zamanda sezon finali yapacak dizi bu akşam 125. Bölümüyle ekranlara geliyor.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarının efsaneye dönen dizisi Çukur her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Amca Cumali’nin yaptıkları karşısında daha fazla sessiz kalmayan Yamaç en sonunda harekete geçer. Yamaç’ın akıl dolu planlarıyla iyice bunalan Amca Cumali bu durum karşısında Vartolu’yu devreye sokar. Yamaç ve Vartolu karşı karşıya gelirken Karaca Amca tarafından öldürülen Celesun’un akıbetini sonunda öğrenmiştir.

Çukur 125. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarının sevilen ve efsaneye dönen dizisi Çukur bu akşam 125. Yeni bölümüyle ekranlarda oluyor. Dizinin son bölümünde Yamaç tarafından vurulan darbelerle sarsılan Vartolu en sonunda zeki ve akıl dolu bir planla Yamaç’ı şok eder. Yamaç Vartolu’nun son darbesi karşısında çaresiz kalırken Efsun ve Sultan arasındaki gerilim de iyice artmıştır. Karaca’nın ölümünü gizlemeye ve örtbas etmeye çalışan Amca Cumali Karaca’nın kendiliğinden mahalleyi terk ettiğine herkesi inandırmaya çalışıyor. Bu arada Kulkan zafere ulaştığını sanırken son anda karşısına çıkacak bir düşmanla nefesleri kesen bir kapışma yaşayacak. Yamaç tarafından tekrar bir araya getirilmeye çalışılan Koçovalılar ve Çukur ise her an tetikte olacakları beklemektedir. Çukur bu akşam yayınlanacak 125. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar