Çukur 126. Bölüm İzle

Çukur 126. Bölüm İzle
Çukur 126.Bölüm İzle; 26 Nisan Pazartesi akşamı 126. Bölümüyle ekrana gelen Çukur’un yayınlanan 126.Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 126.Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş ve Nur Sürer’in yer aldığı ve dört sezondur Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur bu akşam saat 20.00’da 126.bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dört sezondur tam bir fenomene dönüşen, özellikle gençlerin heyecanla takip ettiği ve her pazartesi akşamının en çok izlenen yapımı olma başarısını gösteren Çukur bu son sezonda yine heyecanlı, aksiyon dolu ve gerilimli bölümlerle seyirciyi büyülemeyi başardı. Son bölümlerde heyecanın tavan yaptığı ve art arda birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Çukur için final söylentileri dolaşsa da bunun doğru olup olmadığı henüz net olarak açıklanmadı. Çukur bu akşam yeni ve heyecanlı bir bölümüyle daha saat 20.00’da Show Tv ekranlarında olacak.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve reytingleri alt üst eden ve gün birinciliğini en çok kazanan Çukur yayınlanan son bölümde yine nefesleri kesti. Karaca’nın ölmesi ve bunu saklayan Amca Cumali ile Vartolunun ittifak kurması karşısında zor anlar yaşayan Yamaç üst üste darbeler alır. Özellikle Vartolunun akıl dolu planıyla iyice köşeye sıkışan Yamaç ne yapacaktır?

Çukur 126.Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Zehirlenen Yasmin ölüm kalım savaşı verirken Akın Amca’yla yüzleşmektedir. Emmi’nin öldürülmesi üzerine iyice yalnızlaşan Yamaç artık harekete geçmeye karar vermiştir ve Çukur’a ağır ve büyük bir ders vermeye karar verir. Yamaç ile büyük bir kavgaya giren Amca Cumali Vartolu ile Yamaç arasında kalan son bağları da koparmaya karar verir ve bu yönde planlar yapar. Yamaç ise yine büyük ve zeka dolu bir planla kendisi için önemli bir kişiden daha intikam alır. Sevdiklerini korumak için gözünü budaktan esirgemez ve bunun için gereken her şeyi yapar. Ama Cumali ise yine Yamaç’a yakın bir adamın daha sonunu getirmeye karar vermiştir. Çukur bu akşam yine heyecan dolu bir bölümle saat 20.00’da Show Tv ekranların da seyirciyle buluşuyor.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar