Çukur 124. Bölüm İzle

Çukur 124. Bölüm İzle
Çukur 124. Bölüm İzle; 12 Nisan pazartesi akşamı 124. Bölümüyle ekrana gelen Çukur’un yayınlanan 124. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 124. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Perihan savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve Mustafa Kırantepe’nin rol aldığı Çukur bu akşam saat 20.00’da 124. Bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Dördüncü sezonunda olan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen ikinci yapımı olan Çukur uzun zamandır seyircinin en çok seyrettiği ve adeta onunla bir olduğu bütünleştiği bir dizi olmuş durumda. Özellikle genç kitlenin büyük hayranlıkla takip ettiği Çukur bu sezon liderlik tahtını her ne kadar başka bir diziye kaptırmış olsa da yine de aldığı reytinglerle kanalını ve yapım şirketini memnun ediyor. Dizi son haftalarda iyice gerilen hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitlerken geçen hafta yaşanan dramatik bir olayda dizinin en başından beri dizide yer alan Celesun karakteri ölerek diziye veda etmişti. Çukur bu akşam yine heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da ekranlara geliyor.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Çukur her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi yayınlanan son bölümde büyük bir drama sahne olarak dizinin en başından beri hikayede yer alan Celesun karakteri ölerek diziye veda etmişti. Amca Cumali tarafından öldürülen Celesun’un ayrılığı seyirciyi derinden üzmüştü. Çukur bu akşam yeni bölümünde yine heyecanlı olaylarla saat 20.00’da.

Çukur 124. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarının en çok seyredilen ve en çok sevilen dizilerinden biri olan ve tam 4 sezondur ekranda olan başarılı yapımı Çukur bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çılıypr. Bu akşam124. Bölümü yayınlanacak dizide Yamaç ve Amca Cumali kapışması bir kez daha tüm Çukur’u etkisi altına alırken Amca Cumali’nin kendi tarafına çektiği Vartolu ile Yamaç karşı karşıya gelecek. Yamaç’ın tam bir zeka ürünü olarak kurduğu ve Amca Cumali’nin düzenini yerle bir edecek planı Yamaç ve Vartolu’yu karşı karşı karşıya getirecek. Yamaç’ın aksiyon dolu sahneleri herkesi ekrana kilitlerken içinde yeniden bir ateş yanan Cumali ise tüm dengeleri değiştirecek. Celesun’dan haber alamayan Karaca ise bir ipucu bulabilmek için çalışırken öğrendikleri onu derinden sarsacak. Çukur bu akşam saat 20.00’da yine heyecanlı ve aksiyonlu bir bölümle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

12-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar