Çukur 98. bölüm izle

Çukur 98. bölüm izle
Çukur 98. bölüm izle; Erdenet ve Çukur savaşı başlıyor. Yeni bölüm tek parça ve full HD kalitesiyle bu sayfadan izlenebilir.

Çukur 98. bölüm izle; Çukur dizisinde Erdenetler ile Çukur arasındaki amansız savaş devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm, Çukur ahalisi oldukça kararlı bir şekilde saldırıya geçeceği anlara sahne olacak. Son bölüm ile herkesi heyecanlandıran Çukur dizisi yeni bölümde de heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek. Çukur dizisinin 98. bölümünü bu sayfadan hiçbir sorun olmadan tek parça ve full HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için tek yapmak gereken aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Yeni bölümde neler yaşanacağı da fazlasıyla merak ediliyor. Yeni bölüm ile ilgili tüm bilgilere sayfanın devamından ulaşabilirsiniz.

Çukur 98. bölüm izle

Çukur 98. bölümde neler olacak?

Yamaç'ın Cengiz'in adamı olması herkesi şaşkınlık yaşar. Arik Böke bile onun bu kadar kolay satın alınmasına şaşırır. Cumali ise bu durumu öğrenince hemen harekete geçer. Cezasını kesmek adına Çukur'daki herkesi toplar ve Erdenetler'e adeta savaş açar. Erdenetler, hiç beklemedikleri anda Çukurlular'ın saldırısı altında bulurlar kendilerini. İşlerin çığırından çıkacağını ve bu savaş sona ermezse her şeyin daha da beter olacağını fark eden Yamaç, tüm bu problemi ortadan kaldıracak bir plan kurar. Bu plan için kardeşi Vartolu ile bir araya gelirler. Yamaç bunlarla uğraşırken Makbule de Yamaç'ı öldürmek için fırsat kollar. Mahallenin mezarlığının durumunu düzeltmek için uğraşan Cumali oldukça gizli bir sır perdesini aralar. 

Çukur son bölümde neler yaşandı?

Yamaç, büyük bir sınavdan geçer. Erdenetler'in Çukur'a yaptığı baskın karşısında çaresiz kalır. Cengiz tarafından yapılan bu hamle Çukur ve Erdenetler arasındaki tüm dengeleri değiştirecektir. Böylece Yamaç bir karar vermek zorunda kalır. Ya topyekün saldıracak ya da daha farklı bir yol izleyecektir. Ancak bu farklı yol nedeniyle ailesiyle arası açılır ve büyük bir savaş başlama noktasına gelir. Arık Böke ise kendisine kurulan kumpastan kurtulmak için elinden geleni yapar. Beklemediği bir anda hiç beklemediği iki kişi Arık Böke'ye yardım eli uzatır. Birbirine karşı büyük bir aşk besleyen Azer ile Karaca ise hiç beklemedikleri bir şekilde yüzleşmek zorunda kalırlar.

05-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler