Çukur Aliço'nun annesi (Vildan Taşdelen) kimdir?

Çukur Aliço'nun annesi (Vildan Taşdelen) kimdir?
Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'a Aliço'nun annesi karakteriyle dahil olan başarılı oyucu Vildan Taşdelen kimdir, daha önce hangi dizilerde rol almıştır?

Pazartesi günlerinin ve Show TV'nin en çok izlenen dizisi olmayı üç sezondur sürdürmeyi başaran Çukur dizisine başarılı oyuncu Vildan Taşdelen önemli bir karakterle dahil oluyor. Aliço'nun annesi rolüyle diziye dahil olan Vildan Taşdelen kimdir? Dizide nasıl bir karaktere hayat verecek? Gelin hep birlikte inceleyelim...

Başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun hayat verdiği Aliço karakteri dizinin ilk iki sezonunda en aktif karakterlerden biriydi. Özellikle üçüncü sezonda diziye yeni oyuncuların katılması ve hikayenin genişlemesiyle birlikte geçmişi en çok merak edilen Aliço karakteri biraz arka planda kaldı. Bir süredir dizinin takipçileri sosyal medyada Aliço karakterinin geri planda kalmasını eleştirirken, dizinin bu hafta yayınlanan yeni bölümünde izleyiciyi sevindiren gelişme yaşandı.

Başarılı oyuncu Vildan Taşdelen Çukur dizisine Aliço'nun annesi karakteriyle dahil oldu. Ancak bu karakter hakkında da bir çok merak edilen soru var. Neden Aliço'nun yanında değildi, Aliço'nun bu duruma gelmesinde ailesinin payı ne, Aliço neden ailesinden kaçıp İdris Koçovalı'ya sığındı sadece bunlardan bir kaçı. Yeni karakterin diziye katılmasıyla birlikte Aliço'nun gizemli geçmişinin yavaş yavaş ekrana geleceği ve karakter hakkında tüm merak edilen soruların teker teker yanıt bulması bekleniyor.

Çukur Aliço - Ali Çoban

Peki Aliço'nun annesi Vildan Taşdelen kimdir?

Daha önce Kadın, Kızım, Benim Tatlı Yalanım, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncunun yeni adresi Show TV'nin reyting rekorları kıran Çukur dizisi oldu.

Dizide bir kaç hafta rol alması beklenen karakter Aliço'nun babası Yavuz'a daha hoşgörülü. Yıllardır oğlu Ali Çoban'ı aramış ancak çabaları her defasında yetersiz kalmıştır. Aliço'nun ailesinden neden kaçtığı sorusu herkes tarafından merak edilirken, Vildan Taşdelen'in diziye dahil olmasıyla birlikte Ali Çoban'ın tüm geçmişinin izleyiciye aktarılacağı düşünülüyor.

Vildan Taşdelen'in hayat vereceği karakter ile ilgili öğrenilen bilgiler şimdilik bu kadar. Gelecek haftalarda ekranda daha sık göreceğimiz karakter hakkında yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Çukur ve televizyon dünyasından gelişmeleri takip etmek için canlı tv'yi takip etmeye devam edin.

 

05-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar