Çukur dizisinde akıl almaz hatalar

Çukur dizisinde akıl almaz hatalar
Pazartesi günleri ekrana gelen Çukur dizisi, 9 Nisan Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yapılan hata ile gündemde. Sultan'ın vurulması ve Saadet ile Vartolu yakınlaşmasını bu hata gölgeledi. İşte Çukur'da yapılan hatalar.

Pazartesi günlerinin en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi dün yayınlanan bölümüyle bu kadar da olmaz dedirtti. Sultan'ın vurulması ve Vartolu Sadettin ve Saadet'in aşk sahneleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girerken, yapılan hatalar izleyicinin gözüne gözüne sokuldu.

Dizinin dün yayınlanan bölümünde Vartolu ve Saadet birlikte vakit geçirmek için pikniğe gittiler. Çiftin piknik yapmak için seçtiği mekanda her yerin yeşilliklerle dolu olduğu açıkça görülüyor.

Dizide yapılan devamlılık hatası tam pinkiğin bittiği anda başlıyor. Vartolu ve Saadet eşyaları topluyor ve kamera uzak çekime geçiyor. O da ne! Biraz önce ki sahnede sık ve yemyeşil görünen ağaçlar bir anda tek tük görünüyor.

KENDİ KENDİNE DEĞİŞEN MESAJ

Çukur'da yapılan hatalar bununla da kalmıyor. Diziyi takip edenler hatırlarlar geçtiğimiz haftalarda Çukur'un beyefendisi Baykal, Vartolu telefonlarına cevap vermeyince mesaj atmıştı. Baykal'ın attığı mesajda 'Bir saat sonra tekrar arayacağım uygun ol' yazdığı görünürken,Saadettin'e gelen mesajda 'Bir saat sonra arayacağım uygun ol' yazdığı görülüyor.

Bu hata da dizinin ilk bölümlerinden. Ölünün yutkunması sahnenin tüm büyüsünü bozuyor.Bu sahnede de uçuruma giden aracın ön camının sağlam olduğu apaçık görünüyor.

Sahne yakın çekime geçtiği an ne görelim, arabanın camı kendiliğinden kırılmış.Çukur dizisinde izleyenlerin gözüne çarpan hatalar şimdilik bu kadar. Sizde gördüğünüz hataları yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

10-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler