Çukur dizisinden ayrılan Zeynep Kumral Avlu'ya transfer oluyor

Çukur dizisinden ayrılan Zeynep Kumral Avlu'ya transfer oluyor
Ay Yapım'ın gözde aksiyon dizilerinden Çukur'un Nedret'i Zeynep Kumral diziden ayrılıp Avlu dizisinin kadrosuna katılıyor.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da bir ayrılık daha yaşanıyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal. Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin paylaştığı Ay Yapım imzalı dizinin geçtiğimiz sezon finalinde büyük bir katliam sonucu birçok karakter vefat etmiş ve diziden ayrılan oyuncular olmuştu. Şimdi ise dizinin ilk bölümünde cinayete kurban giden Kahraman Koçavalı (Mustafa Üstündağ)'nın eşi Nedret'i canlandıran Zeynep Kumral diziye veda ediyor.

AVLU'YA TRANSFER OLUYOR

Güzel oyuncu Zeynep Kumral, Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi Avlu ile anlaşma yaptı. 2.sezonuna devam etmekte olan Avlu dizisi her perşembe akşamı Star TV'de büyük beğeniyle izleniyor. Oyuncu Zeynep Kumral'ın hangi karaktere hayat vereceği merak konusu oldu. Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece ve Çağdaş Onur Öztürk’ün paylaştığı diziye Kumral'dan başka bir isim daha eklenecek. Genç oyuncu İdil Sivritepe Avlu kadrosuna katılan bir diğer isim.

ZEYNEP KUMRAL KİMDİR?

Oyuncu Zeynep Kumral 9 Nisan 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezundur. 1999 yılında başrollerini Ayşe Tolga ve Hakan Yılmaz'ın paylaştığı Ayrılsak da Beraberiz dizisinde oynamış ve ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER

Meryem (2017) (TV Dizisi)

Sevdam Alabora (2015) (TV Dizisi)

Son Yaz Balkanlar 1912 (2012) (TV Dizisi)

Koyu Kırmızı (2012) (TV Dizisi)

Şüphe (2011) (TV Dizisi)

Düğün Şarkıcısı (2008) (TV Dizisi)

Sağır Oda (2006) (TV Dizisi)

Paramparça Aşklar (2000) (Sinema Filmi)

Ayrılsak da Beraberiz (1999) (TV Dizisi)

Zeynep Kumral son olarak ekranların büyük bir heyecanla izlenen dizisi Çukur'da oynamış Nedret Koçovalı karakterini canlandırmıştır. Şimdilerde ise Avlu dizisindeki rolünün Pelin karakterinin annesi olacağı konuşuluyor.

 

09-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar