Çukur dizisinden bir ilk! 5 milyon abone!

Çukur dizisinden bir ilk! 5 milyon abone!
Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi, bir ilki gerçekleştirdi

Yayınlandığı üç sezon boyunca gerek reytinglerde gerekse sosyal medyada adını zirveye yazdırarak fenomenleşen Çukur dizisi yine kendisinden söz ettirmeyi başardı. 4. Sezonunda da reytinglerde yapımcısını güldüren Çukur yeni bir rekora imza attı. Hem hikayesiyle hem de imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle büyük bir izleyici kitlesi kazanan Çukur, YouTube’daki kanalıyla da çıkışını sürdürüyor.  Dizinin YouTube kanalı yeni sezonun başında 5 milyon aboneye ulaştı.

Çukur dizisinden bir ilk! 5 milyon abone!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi, bir ilki gerçekleştirdi. Yeni karakterlerin katılımıyla 4. Sezondaki çıkışını sürdüren ve değişen hikayesiyle konuşulmaya devam eden ‘Çukur’, yayın günü sosyal medyada TT listelerinde üst sırada yer almayı sürdürüyor. Yayınlandığı pazartesi akşamları reytinglerin değişmez lideri olarak her hafta yerini alan fenomen dizi, pazartesi günleri Twitter ve Youtube'da trendlerde en çok konuşulan dizi olmayı başarıyor. Diziler arasında YouTube kanalında 5 milyon aboneye erişen Türkiye’den ilk dizi oldu.

 

Her Yer Çukur!

Her yer Çukur sloganıyla özdeşleşen dizi reytinglerde zirveyi yakalıyor. Sinan Öztürk’ün yönettiği dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Aras Bulut İyinemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi usta isimlerin görev yaptığı dizi Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatıyor. İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekilen Çukur yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Show TV'de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Çukur Dizisi Konusu Nedir?

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur, Koçova ailesi tarafından kontrol edilmektedir. Çukur'u yöneten ailenin en önemli şartı uyuşturucuya izin vermemeleridir. Bu mahalleye dadan ve uyuşturucu satmak isteyen bir grup, ortaya çıkar ve çatışma başlar. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini zanneden grup, ailenin küçük oğlu Yamaç’ın Çukur’a dönmesiyle bocalar. Yamaç’ın karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli Sena çıkar ve Yamaç, sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına birileri dahil olur. Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hayalini kurdukları hayat bozulur. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

22-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar