Çukur final tarihi belli oldu

Çukur final tarihi belli oldu
Senaryo ileri sardı. Bambaşka bir hikayeye bürünen Çukur'un final tarihi de belli oldu. İzleyici merak ediyor, birdenbire ortadan kaybolan Yamaç ne zaman dönecek?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen final tarihi belli oldu. 23 Ekim 2017 tarihinde başlayan ve 4. Sezonunu yaşayan Çukur dizisinin 125. Bölümde final yapması gündeme geldi. Çukur hayranları şimdi dizinin ne zaman ve nasıl final yapacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Çukur final tarihi belli oldu

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş’ın başrolleri paylaştığı Çukur 4. Sezonunun bitiminde final yapacak. Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturduğu Çukur’un kadrosunda ayrıca Kubilay Aka, Hare Sürel, Kadir Çermik, Genco Özak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular da görev alıyor.23 Ekim 2017'de başlayan dizi 4. Sezondur başarıyla devam ediyor. Usta senarist Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur, 4. sezonun 23. bölümüyle ekran yolculuğunu sürdürdü. Dizinin 125. Bölümle birlikte final yapacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin 10 Mayıs Pazartesi veya 17 Mayıs'ta final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yamaç, ne zaman kurtulacak?

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği Çukur, pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. 'Aras' kod adıyla başlayan daha sonra dizideki mahallenin adı olan Çukur'la yayın hayatına devam eden dizide senaryo iki yıl ileri sardı. Bununla birlikte Yama karakteri bambaşka bir kimliğe büründü. 4. sezon 23. Bölümüyle ekrana gelen Çukur dizisinde izleyiciyi heyecanlandıran değişiklikler gündeme geldi. 115. Bölümde Çukur’da senaryo ileri sardı. Düşmanlarını peş peşe yok ederek Çukur’u beladan kurtaran Yamaç bir anda ortadan kayboldu. Koçovalılar endişe ve merakla Yamaç’tan bir haber almaya çalışsa da Vartolu’nun Cumali Amca'yla birlikte Çukur'a geri dönmesi aileyi sevince boğdu. Kulkan tarafından Afganistan’da rehin tutulan Yamaç’ın geri dönüp dönmeyeceği ise belli değil. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, kulis haberlerine göre 10 bölüm daha çekilecek ve mayıs ayında final yapacak. Yepyeni bölümleriyle Çukur her hafta pazartesi günleri Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Keyifli seyirler.

10-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar