Çukur’un Yamaç’ı müjdeyi verdi: Başladık!

Çukur’un Yamaç’ı müjdeyi verdi: Başladık!
Yamaç karakteriyle milyonlarca hayranının gönlünde taht kuran Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, nihayet beklenen müjdeyi verdi. yeni sezon ne zaman?

Show TV ekranlarının bazen tepki çeken bazen sosyla sorumluluk projeleriyle dikkat çeken fenomen dizisi Çukur'un başrol karakteri Yaman’dan yeni sezon için müjde geldi. Çukur hayranlarını heyecanlandıran o müjde ne? Çukur devam edecek mi yeni bölümleri ne zaman çekilecek? Şimdi detaylar

Çukur’un Yamaç’ı müjdeyi verdi: Başladık!

Yamaç karakteriyle milyonlarca hayranının gönlünde taht kuran Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, nihayet beklenen müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabından hayranlarına dizinin çekimlerine başladıklarını duyuran Aras Bulut İynemli set fotoğraflarını paylaşmayı da ihmal etmedi. İşte o paylaşım…

Başladık!

Yamaç karakteriyle Çukur dizisinin fenomenleşmesini sağlayan Aras Bulut İynemli, Instagram hesabından yaptığı sette çekilmiş fotoğrafına "Başladık" notunu düşerek Show Tv'nin en iddialı dizisinin 4.sezonunu duyurmuş oldu. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Damla Sönmez, Nejat İşler ve Perihan Savaş'ın paylaştığı Çukur'un yeni bölüm çekimleri koronavirüs nedeniyle 3. Sezonunda erken final yapmak zorunda kalmıştı.

Hem ödüllü hem de lanetli bir dizi!

3 sezondur gerek reytinglerde gerekse sosyal medyada trend olan efsane dizi kah sosyal sorumluluk projeleriyle kah da İçişleri bakanlığınca lanetlenişiyle her daim gündemde kalmayı başardı. Şiddet sahnelerinden dolayı eleştirilen ve ceza yağdırılan Çukur verdiği mesajlarla daha şimdiden dizi sektörüne adını altın harflerle yazdırdı. Koronavirüs döneminde Yeni Çukur adıyla birkaç hafta ev ortamlarında çekilen ve bir nebze de olsa hayranlarının yüreğine su serpen Çukur’un organizatörü Ay Yapım daha fazla risk almamış ve diziye erken final yaptırmıştı.

Çukur yeni sezon ne zaman?

Erken final kararıyla hayranlarını kahretse de Show TV ve Ay Yapım yeni sezon için fazla beklemeyecek. Ağustos aynında çekimlerine başlanacak dizinin 4. Sezon yeni bölümleri Eylül ayında ekranlardaki yerini alacak. Çukur'a son olarak ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu’nun katıldığını hatırlatalım.

Çukur Konusu nedir?

İstanbul'da bir mahalle olan Çukur tam bir bela mekanıdır. Kontrolü Koçova ailesinin elinde olan bu mahallede Koçovalılar uyuşturucuya asla izin vermemektedir. Mahalleyi ele geçirmek isteyen bir grup ortaya çıkar ve düzen bozulur. Koçovalıların pes ettiklerini düşündükleri sırada ailenin küçük oğlu Yamaç, Çukur'a geri döner ve mücadele yeniden başlar. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve ölümüne aşık olduğu Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

17-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar