Çukur İzleyicilerini Şok Eden Final!

Çukur İzleyicilerini Şok Eden Final!
Efsane dizi Çukur son bölümüyle izleyiciyi adeta şok etti. Kemal Karakterinin bölüme damga vurduğu dizinin finalinde Kemal öldü mü soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve bu sezon üçüncü sezonu yayınlanan pazartesigünlerinin efsane dizisi Çukur yine bomba gibi bir bölümle seyirci karşısına çıktı. Fenomen haline gelen ve artık özellikle gençlerin dilinden düşmeyen, sokaklarda diziyle ilgili mottolara rastlanılan Çukur dün akşam yayınlanan bölümüyle seyirciyi mest etti ve adeta nefesler tutularak seyredildi. Dizinin ilk gününden beri dizide var olan Kemal karakterinin bölüme damga vurduğu ve bölüm finalinde Kemal öldü mü ölecek mi sorularını sorduran dizinin 9 aralık pazartesi akşamı yayınlanan bölümyle ilgili detaylar haberimizde!

"Uğruna Ölürüm" Dedi ve!

Show Tv'de pazartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstedil ve Necip Memili gibi yeteneklerin rol aldığı ve artık dillerden düşmeyen, pazartesi dendi mi akla ilk gelen olan Çukur dün akşam yayınlanan bölümle yine seyirciyi nefessiz bıraktı. Olayların bir an bile durulmadığı diziye ise Kemal karakteri damgasını vurdu.

Azer tarafından kaçırılan ve konuşması için türlü işkencelerin yapıldığı ancak tek kelime konuşmayan Kemal kurtulduktan sonra kendinden şüphelenen Yamaç'a "Uğruna Ölürüm" sözlerini söyledi. Bölüm sonunda sanki bu sözlerine nazire yaparcasına Yamaç'a Azer tarafından sıkılan kurşunların önüne atladı ve mermilere vücudunu siper etti. Ölüm ölmediği merak edilen Kemal'in akıbetinin 80. bölümde ortaya çıkması bekleniyor. 

Çukur'da Neler Yaşandı?

Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümü yine nefesler tutularak seyredildi. Timsah tarafından pusuya düşürülen Yamaç pusudan yaralı olarak kurtulurken Yamaç'ı Timsah'ın kurduğu pusudan kurtaran Maskeli karakterinin kim olduğu merak konusu oldu. Koçovalılar'ın düşmanı olan Azer'in kaçırdığı Kemal kendisine yapılan işkencelere rağmen konuşmadı. Yamaç tarafından kurtarılan Kemal, bunun ardından yaşanan tüm olumsuzların sorumlusu olarak görülmeye başlandı.

Güven testine tabi tutulan Kemal silahı başına dayadı ve Yamaç'a "uğruna ölürüm" ifadelerini kullandı. Güven testinden başarıyla geçen Kemal bölümün finalinde Yama'a kurulan tuzakta Yamaç'ın Azer karşısında silahsız kalması üzerine Yamaç'a sıkılan kurşunlara vücudunu siper etti. Yamaç'ı kurtaran ancak kendisi ağır yaralanan Kemalin yaşayıp yaşamayacağı, diziye devam edip etmeyeceği önümüzdeki bölümde ortaya çıkacak.

Çukur'un sevenleri daha şimdiden neler olduğunu Kemal'e neler olacağını merakla beklemeye başladı. 

 

10-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar