Çukur, Söz ve Yasak Elma neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Çukur, Söz ve Yasak Elma neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Pazartesi günlerinin en çok izlenen üç dizisi Çukur, Söz ve Yasak Elma bir süre ekranlarda olmayacak. Peki diziler neden yok, yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Haftanın en iddialı yapımlarının ekrana geldiği Pazartesi günü, reytinglerin başarılı dizilerinin yayınlandığı Show TV, Star TV ve Fox TV yayın akışı listelerinde Çukur, Söz ve Yasak Elma dizilerinin olmadığını gören izleyici, takip ettiği dizinin yeni bölümünün neden olmadığını merak ediyor. Hem yılbaşı, hem de TRT hariç diğer kanal sahiplerinin ortak aldığı bir karar nedeniyle diziler üç hafta boyunca yayınlanmayacak.

Yayın akışı listelerinden çıkarılan dizilerin ne zaman yayınlanacağına dair net bir açıklama yapılmazken, 21 Ocak Pazartesi tarihinden itibaren dizilerin yeni bölümlerinin ekranlara gelmesi bekleniyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pazartesi gününün en çok izlenen dizisi Çukur’da 24 Aralık Pazartesi tarihinde birçok gelişmeye tanıklık ettik. Karakuzular’ın Saadettin’i, Saadet ve bebeğiyle tehdit ederek uyuşturucu yaptırdığından haberdar olan Yamaç yeni planını devreye sokuyor.

Vartolu’nun hazırladığı uyuşturucu maddeye bomba düzeneği hazırlayan Yamaç, Karakuzular ve Bulgarları birbirine düşürmek için alışverişin gerçekleştiği sırada bombaları devreye soktu ve uyuşturucuları yok etti.

Karakuzular ve Bulgarlar arasında yaşanan çatışmada bir çok kişi hayatını kaybederken, diğer tarafta Aliço ve Selim’in yardımıyla Karakuzular’ın elinden kurtulan Saadettin, Medet ve Celasun, Saadet ve bebeğin tutulduğu mekana giderek Karakuzular ile çatıştı. Çatışmada Çeto’nun en çok güvendiği adamı “lal” hayatını kaybetti. Bulgarlardan kurtulmayı başaran Çeto ve Mahsun, mahalleye döndüklerinde tüm adamlarının öldürüldüğünü gördü ve Çukur’u terk etmek zorunda kaldılar.

Ancak Mahsun ve Çeto’nun Çukur’u Koçovalılar’a bırakmak gibi bir niyeti yoktur. Çeto, öldürdüğü Ersoy üzerinden yeni planını hayata soktu ve diziye yeni katılan bir karaktere Ersoy’un telefonundan Yamaç’ı ormanlık alana çağırttı.

Bölümün final sahnesinde kim olduğu bilinmeyen kişi Yamaç’a ateş ederek vurdu. Sosyal medyada Selim’in hapishanedeki oğlu Akın Koçovalı’nın olduğu iddiaları devam ederken, Yamaç’ı kimin vurdu sorusunun yanıtı 21 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

31-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler