Çukur yeni sezon tarihi açıklandı!

Çukur yeni sezon tarihi açıklandı!
Koçovalı ve Erdenet'in karşı karşıya geldiği Çukur'un yeni sezon tanıtım Aksiyon sahneleriyle dikkat çekti. Çukurseverler meraklandı, yeni sezon ne zaman?

4. sezonuna hazırlanan Çukur dizisinde yeni sezon tarihi açıklandı. Koçovalı ve Erdenet karşı karşıya geldiği tanıtım bir hayli ilgi gördü. Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken yeni sezona ait tanıtımı izleyen Çukurseverler meraklandı, yeni sezon ne zaman? Sosyal medyada eleştirilse de fenomenleşen dizide diziye renk katacak Erdenet karakteri merak edilenler arasında. Şimdi detaylar

Çukur yeni sezon tarihi açıklandı!

Koçovalı ile Erdenet’i karşıya karşıya getiren yeni sezon tanıtımı Çukur hayranlarını heyecanlandırdı. Show Tv’nin Ay yapım imzalı dizisi Çukur, 4. sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanırken diziye yeni yüzler ve yeni karakterler eklendi. Show TV’de ekrana geldiği üç sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran Çukur, İçişleri Bakanı tarafından lanetlenmişti.

Sizi Çukur’a gömeceğim!

Yeni sezona ait tanıtımda dikkat çeken Erdenet’e ait o ifade Çukur hayranlarını heyecanlandırdı. Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet mücadelesi Çukur’u 4. Sezonunda da zirveye ortak edecek. İkilinin karşı karşıya geldiği ve Arık Böke Erdenet'in "Seni o Çukur'a gömeceğim Yamaç Koçovalı!" sözlerini yorumlayan Çukur fanatikleri diziyi bir an önce ekranda görmek istiyorlar.

İşte o tarih!

Aksiyon dolu dövüş sahneleriyle heyecanlanan Çukurseverler, Mustafa Avkıran'ın canlandıracağı Cengiz Erdenet karakterini çok sevdi. Yeni sezonda Koçovalı ve Erdenet aileleri arasında yaşanacaklar Çukur’da hiç bitmeyen gerilime sahne olurken kanal yöneticileri Çukur dizisinin yeni yayın tarihi açıkladı. Ekranların fenomen dizisi 7 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezonuyla izleyicileriyle buluşuyor.

3 sezondur zirvede Çukur!

4. sezonuna hazırlanan Çukur ilk iki sezonundaki reyting şampiyonluğunu sürdürdü. Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde bile evden çekilen Çukur zirvedeki yerini sağlamlaştırmıştı. Dördüncü sezonuna aksiyonun damga vuracağı kesinleşen Çukur’da Arık Böke Erdenet'in mahalleye gelişi olay oluyor. Yamaç Koçovalı ile Arık Böke’nin aksiyon dolu dövüş sahneleri gerilimi arttırırken Çukurseverler ikili arasında yaşanacak mücadelenin dengeleri nasıl değiştireceğini dört gözle bekliyor. Cumali'nin "Babamı sen mi öldürdün?" sorusunu sorarak Yamaç'ı kanlar içinde vurduğu anlar herkesi şoke etmeyi başardı. ‘Çukur’un heyecan ve merakla beklenen 4. sezonu 7 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de! Keyifli seyirler.

Mustafa Avkıran Kimdir?

1963 Gaziantep doğumlu oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur. Yüksek Lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tamamlayan Avkıran, 1987 yılında Ateşten Günler dizisi ile sektöre adım attı. Tiyatrocu Övül Avkıran ile evli olan Mustafa Avkıran dizilerde sert karakterleri canlandırmasıyla tanıdı.

04-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar