Çukur’da Baykal’ın Kızı Efsun Karakterine Hangi Oyuncu Hayat Verecek?

Çukur’da Baykal’ın Kızı Efsun Karakterine Hangi Oyuncu Hayat Verecek?
Güzel oyuncu Damla sönmez Çukur'la yeniden ekranlara dönüyor. Baykal'ın kızı Efsun'u canlandıracak oyuncu Çukur'da Yamaç'la aşk mı yaşayacak? Cevabı haberimizde!

Show Tv’de yayınlanan Çukur dizisi Eylül ayında yeniden ekranlara dönmek için hazırlık yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bölümünün çekimlerine başlayan dizi aynı zamanda üçüncü sezonunu yaşayacak. Geçtiğimiz iki sezon boyunca Show Tv’nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan Çukur aldığı reytinglerle yayınlandığı günde birinciliği kimselere kaptırmıyor. Dizi ana oyuncu grubunun dışında her sezon farklı oyuncularla sezona başlıyor ve sezon biterken hikaye gereği bu oyuncuların çoğu diziden ayrılıyor. Geçtiğimiz sezon kara kuzular adı altında birçok oyuncu diziye dahil olmuş ve sezon sonuna doğru da hikayeleri nihayete ererek diziden ayrılmışlardı. Çukur’un birinci sezonunda her şeyin arkasındaki adam olan Baykal Bey sezon sonunda öldü mü ölmedi mi sorularıyla seyirciye veda etmişti. İkinci sezon boyunca hiç görülmeyen Baykal Bey üçüncü sezon yeniden dizinin güçlü karakterlerinden olacak. Aynı zamanda Baykal Bey’in kızı rolüyle Efsun karakteri de diziye dahil oluyor. Efsun karakterini kimin canlandıracağı ise belli oldu.

Damla Sönmez Baykal Bey’in Kızı Efsun’u Canlandıracak?

Yeni sezona hazırlanan Çukur Dizisi’nde Baykal karakteri tekrar ortaya çıkıyor. Aynı zamanda sadece Baykal değil bu sefer Baykal’ın kızı Efsun’da Çukur’da seyirciyle buluşacak. Efsun karakterini ise ekranlarda uzun zamandır görünmeyen bir oyuncu canlandıracak. Dizilerin güzel ve başarılı oyuncusu olan Damla Sönmez artık Çukur’da Efsun karakteriyle izleyicinin karşısında olacak. Çukur Dizisi’nde Yamaç’ın eşi rolündeki Sena’nın diziden ayrılmasıyla izleyici Damla Sönmez ile Yamaç arasında bir ilişki başlayıp başlamayacağını şimdiden konuşmaya başladı. Erkek hegemonyasının egemen olduğu Çukur’da bir aşk hikayesinin olmaması ve olanların da yüzeysel olması her zaman eleştirilmişti. Damla Sönmez’in diziye katılmasıyla izleyici şöyle sağlam bir aşk hikayesi konusunda yeniden ümitlenmiş durumda.

Damla Sönmez’e Bir Bakış!

Artık 30’lu yaşlarını sürmekte olan Damla Sönmez 3 Mayıs 1987 yılında doğmuştur. Oyuncu Çerkez kökenlidir. Mimar Sinan Üniversitesi devlet Konservatuarı’nda 2 yıl keman, bir yıl da piyano öğrenimi gördü. Oyuncu tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladı. Damla Sönmez Deniz Seviyesi adlı filmle 21. Altın Koza Film Festivali ve Milano Uluslar arası Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödüllerini aldı. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

Kampüste Çıplak Ayaklar, Bornova Bornova, Çakal Deniz, Kurtuluş Son Durak, Uzun Hikaye, Sen Aydınlatırsın Geceyi,Deniz Seviyesi, Ayla.

Damla Sönmez’in rol aldığı diziler ise şunlardır.

Camdan Papuçlar, Omuz Omuza, Kapıları Açmak, Şarkılar Susmasın, Sahte Prenses, Fırtınalı Aşk, Emret Komutanım, Gece Gündüz, Şubat, Bir Aşk Hikayesi, Güllerin Savaşı, Aşk ve Gurur, Masum değiliz.

03-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler