Çukur’da Şok Ayrılık İddiası!

Çukur’da Şok Ayrılık İddiası!
Show Tv ekranlarında bu sezon 4. Sezonuyla ekrana gelecek olan fenomen dizi Çukur’un başarılı ve genç oyuncusu hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu sezon 4. Sezonu olacak olan reyting rekortmeni dizi Çukur sete indi ve çekimlere başladı. Pazartesi günlerinin en çok seyredilen yapımı olan ve adeta bir fenomene dönüşen dizi hakkında gün geçmiyor ki yeni bir iddia ortaya atılmasın ve yeni yeni haberler çıkmasın. Çukur’u çok seven ve adeta dizinin müptelası olan takipçileri de bu haberler karşısında ister istemez kaygılanıyor. Son olarak dizinin başarılı oyuncularından olan ve geçtiğimiz sezon diziye dahil olan ve dizide Azer karakterini canlandıran başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan hakkında da bir iddia ortaya atıldı. İddia diyoruz çünkü henüz kesinliği açıklanmadı. İddiaya göre başarılı oyuncu Çukur’dan ayrılacak ve başka bir yapımda rol alacak. İşte haberin detayları!

Cihangir Ceyhan Çukur’dan Ayrılıyor mu?

Ay Yapım imzalı Show Tv’nin başarılı ve reytingi yüksek dizi Çukur yeni sezona hazırlanırken şok bir iddia bir anda dizinin seyircilerini telaşlandırdı. Diziye geçtiğimiz sezon dahil olan ve Azer karakterini başarıyla canlandıran ve bir anda seyirci tarafından da sevilen başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Yine bir Ay Yapım projesi olan ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanması beklenen Alevlerin Ardından adlı yapımda rol alamsı için teklif götürülen Cihangir Ceyhan’ın Çukur’dan ayrılıp ayrılmayacağı, ayrılacaksa bile bunun ne zaman olacağı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Ancak yeni sezon çekimlerine başlayan fenomen diziden ayrılması halinde başarılı oyuncunun Çukur’da en az iki üç bölüm daha rol alması ve senaryoda yapılacak bir değişiklikle diziden çıkarılması mantıklı görünüyor.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Halen Çukur’da Azer karakterini başarılı bir şekilde canlandıran genç oyunculardan Cihangir Ceyhan 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini halen devam ettiren oyuncu küçüklünden itibaren oyuncu olmak istemektedir. İlk oyunculuk tecrübesini Yusuf adlı yapımla gerçekleştiren oyuncunun seyirci tarafından tanındığı asıl işi Sıfır Bir Adana adlı yapım olmuştur. Başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlar ise şunlardır.

-          Yusuf

-          Adana Sıfır Bir

-          Çukur

13-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar