Savaşçı yeni sezon çekimleri heyecanlandırdı

Savaşçı yeni sezon çekimleri heyecanlandırdı
Dört yanı düşmanla çevrili vatanımızın bekçisi, dostlarımızın gururu, düşmanlarımızın korkulu rüyası Bordo Berelilerin seçkin birliği ünlü Kılıç Timi’nin hikâyesi ekrana geliyor.

Aşklarını, özlemlerini, fedakarlıklarını her türlü zorluğa rağmen yaşatan bir avuç bordo berelinin mücadelesini anlatan Savaşçı dizisinin çekimleri başlayınca dizi severler heyecanlandı. İzleyici merak ediyor, setten ilk kareleri yayınlanan Savaşçı dizisi ne anlatıyor, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Şimdi detaylar

Savaşçı yeni sezon çekimleri heyecanlandırdı

Limon Yapım ve Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Savaşçı dizisi nihayet5. Sezon çekimlerine başladı. 3 bölüm halinde yayınlanan ve coronavirüs nedeniyle çekimleri durdurulan Savaşçı dizisinden ilk kareler yayınlandı. Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı” dizisinin 5.sezon çekimleri Eskişehir’de başladı.

Setten ilk kareler hayranlarını heyecanlandırdı

5. sezona başlayan, ancak pandemi nedeniyle sadece 3 bölüm yayınlanabilen Savaşçı dizisi nihayet çekimlere başladı. Dört yanı düşmanla çevrili güzel vatanımızın bekçisi, dostlarımızın gururu, düşmanlarımızın korkulu rüyası Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden oluşan ünlü Kılıç Timi’nin hikâyesini anlatan Savaşçı dizisi oyuncuları setin ilk günü birbirleriyle hasret giderdi. Set aralarında sohbet edip hasret gideren oyuncular, karargahı ve set ortamını özlediklerini belirterek “nerede kalmıştık?” sloganıyla ilk bölümün çekimlerine başladı.

Savaşçı Dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Uzun süre sonra çekimleri tekrardan başlayan Savaşçı dizisi Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesini ekrana getiriyor. Savaşçı dizisinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Erkan Meriç başrol oynarken Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer de onlara eşlik ediyor.

Savaşçı Dizisi ne anlatıyor?

Savaşçı adı üstünde, Dünyanın en zor şartlarında gözünü dahi kırpmadan en zor görevleri başarıyla yapan, bunu yaparken de bütün zorluklara katlanan bir avuç kahramanımızın inanılmaz mücadelesini dile getiriyor. Hayatları Vatana adanmış yiğitlerin yani “Bordo Berelilerin” özellikle en seçkin birlik olan Kılıç Timini efsaneliklerini ekrana getiren yayınlandığı 4 sezon boyunca reyting şampiyonu olmuştu. Canlitv platformu olarak 5. Sezonuna başlayan Savaşçı dizisiyle ilgili gelişmeleri takipçilerimizle paylaşacağız.

26-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar