Müjde Ar’ın Kardeşi Mehtap Ar Hayatını Kaybetti

Müjde Ar’ın Kardeşi Mehtap Ar Hayatını Kaybetti
Ünlü oyuncu Müjde Ar’ın kız kardeşi oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti. Akciğer kanseri tedavisi gören Mehtap Ar 64 yalındaydı.

Türk Sinemasında bir döneme damga vuran usta isimlerden Müjde Ar’ın kız kardeşi kendisi gibi oyuncu olan Mehtap Ar’dan bugün ne yazık ki kötü haber geldi. Daha önce akciğer kanserine yakalandığı duyurulan ve tedavisine başlanılan ünlü oyuncu 4 ay önce durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yapılan tüm tedavi ve müdahalelere karşın Mektap Ar’ın salık durumunda bir düzelme olmadığı ve bu gün 64 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi.  Magazin ve sosyal medyada da hızlı bir şekilde yer alan haberler ünlü oyuncunun sevenlerini derinden üzdü. Müjde Ar’ın kız kardeşi olan oyuncu Mehtap Ar’ın hayatını kaybetmesi dolayısıyla pek çok isim üzüntülerini dile getirdi.

Akciğer Kanseri Tedavisi Görüyordu

64 yaşında olan ve pek çok sinema filminde rol alan ünlü oyuncu Mehtap Ar bundan yaklaşık 2 yıl önce akciğer kanserine yakalanmış ve tedavisine başlanmıştı. Ünlü oyuncunun tedavisi devam ederken 4 ay önce durumu ağırlaşarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ünlü isim Müjde Ar kardeşiyle ilgili yaptığı açıklamada “çok üzücü günler geçiriyoruz. Mehtap direniyor ama çok fazla reaksiyon alamıyoruz. Sürekli uyku halinde. İyileşmesi için dua ediyoruz   ifadelerini kullanmıştı. Müjde Ar son olarak Ocak ayında yaptığı bir açıklamada ise “beyinde pıhtı attığı için yeniden yoğun bakıma alındı. Yeğenim Söz, Sezen Aksu, Ercan Karakaş ve ben hep yanındayız ancak şu an durumu kritik” ifadelerini kullanmıştı. Bizde 64 yaşında hayata veda eden Mehtap Ar’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Mehtap Ar Kimdir?

64 yaşında akciğer kanseri sebebiyle hayatını kaybeden Mehtap Ar 6 Nisan 1957 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Okul hayatının ardından oyunculuğu meslek olarak seçen Mehtap Ar tiyatro ve sinema filmlerinde rol almıştır. Mehtap Ar Çocuk tiyatrosu ile tüm Anadolu’da turne yapmıştır. Pek çok filmde rol alan başarılı oyuncu bir dönemin Yeşilçam Filmlerinde aranılan oyuncu olmuştur. Mehtap Ar’ın rol aldığı belli başlı filmler ise şunlardır.

·         Roman havası

·         İnadım İnat

·         Erguvan Yılları

·         Doyumsuz

·         Karılar Koğuşu

·         Evcilik Oyunu

·         Veda Türküsü

·         Gırgıriye

·         Beyaz Ölüm

·         Devlet Kuşu

·         Öyle Olsun

·         Görgüsüzler

·         Ateş Böceği

10-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar