Çukur'un gizemli karakterine Tansu Biçer hayat verecek!

Çukur'un gizemli karakterine Tansu Biçer hayat verecek!
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 'Başkomiser Kemal'i, Çukur dizisinde gizemli karakter 'dostum'a hayat vereceği öğrenildi.

2. sezonunu yaşayan Çukur dizisi adeta uçuşa geçti. Neredeyse her hafta yeni yüzlerin dâhil olması, dizinin tuttuğunu ve uzun soluklu olacağının işareti. Kulislerde diziye Tansu Biçer’in de dahil olacağı konuşuluyor. Biçer yakışır da. Zira yakışıklı oyuncu Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 'Başkomiser Kemal'i başarıyla canlandırıyordu. Bu rollere yatkın olduğunu ispatladı Tansu Biçer.

Show TV’nin Ay Yapım'a hazırlattığı Çukur dizisi henüz ikinci sezonunda ama seyirciden ilgi görmeye devam ediyor. Belki bunda son günlerde artan milliyetçilik akımının etkisi olabilir. Kurtlar Vadisi’nin yerinin henüz dolmaması da Tv kanallarının iştahını kabarttı. Pazartesi akşamlarının gediklisi olan Çukur'un daha şimdiden 3. sezonunun hazırlıklarına başladığı da fısıltı gazetesinde dolaşıyor.

KİMLER OYNUYOR?

Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Necip Memili,Öner Erkan ve Rıza Kocaoğlu. 

VE TANSU BİÇER!

İşin ilginç tarafı Tansu Biçer dizide önce gizemli biri olarak seyirci karşısına çıkacak, ilerleyen bölümlerde Yücel karakteri olduğu anlaşılacak.

ÖDÜLLÜ OYUNCU

Tansu Biçer’in ödüllü bir oyuncu olduğunu unutmayalım. Tansu Biçer Küf filminde en iyi yardımcı oyuncu ödülünü 19. Sadri Alışık Tiyatro töreninde almıştı.

KISACA ÇUKUR

İstanbul'un ücra köşesidir Çukur. Tam bir başbelası olan bu mahallede kontrol Koçova ailesindedir. Suçla yatıp kabahatla uyanan bu ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucuya asla izin yoktur. Ancak oyuna dahil olan bir grup bu yasağı delmek ister. Koçovalılarla anlaşmak isterler ve reddedilirler. Artık tek amaçları vardır, aileye ve mahalleye saldırmak. Aileyi yendiklerini zannettikleri sırada hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir gelişme ile oyun yeniden başlar.

ŞİMDİ NE OLACAK?

2. Sezonunu yaşayan Çukur bu hafta 18. Bölümünü ekranlara taşıyacak. Bu bölümde Koçovalılar, Yamaç’ın sağlık olarak düzelmesine sevinirler. Oysa Yamaç bir karara varır ve bu kararla tehlikenin ortasına düşer. Sena beklenmedik yüzüyle Cumali ve Vartolu’yu şaşırtır. Bu bölümde bir de sürpriz var. O da Yamaç’ı vuranın kimliği belli olacak. Bu arada mahalledeki gerilimine Salih - Cumali gerginliği de eklenince Selim, denge kurmaya çalışır. İdris ise iki kardeşi karşı karşıya getirecek. Artık bu gerginliğin bitmesini ister. Bu arada Sena, Mahsun’un gerçek kimliğini öğrenip şoke olur. Kendi hayatına dair bir gerçeği öğrenen Meliha da Sultan’la karşı karşıya gelir. Kısacası bu hafta dizide işler iyice çığırından çıkıp kördüğüm olacak gibi gözüküyor.
İyi seyirler.

09-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar