Cumhurbaşkanından oğlunu kaybeden ünlü oyuncuya destek!

Cumhurbaşkanından oğlunu kaybeden ünlü oyuncuya destek!
Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, oğlu Pars Tan'ın vefatıyla sarsılan Ebru Şallı'yı telefonla arayarak taziyelerini iletti. Ebru Şallı’yı rahatlatan gelişme haberimizde.

Biricik oğlu Pars’ı lenfomadan kaybeden Ebru Şallı’ya Cumhurbaşkanından inanılmaz bir destek geldi. Henüz 10 yaşında olmasına rağmen kan kanserinden vefat eden minik yavrusu için gözyaşı döken Ebru şallı halen şoku atlatabilmiş değil. Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 10 yaşındaki oğlu Pars Tan'ın vefatıyla sarsılan Ebru Şallı'yı bizzat telefonla arayarak taziyelerini iletti. Ebru Şallı’yı rahatlatan gelişme haberimizde. Şimdi detaylar

Cumhurbaşkanından oğlunu kaybeden ünlü oyuncuya destek!

Milliyet gazetesinden aldığımız bilgiye göre taziye konusunda hassasiyetiyle tanınan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 3 aydır yaşadığı şoku atlatamayan Ebru Şallı’yı telefonla aradı. 2020 yılının Nisan ayında iki yıllık kanser mücadelesini kaybederek ahirete göçen Pars Tan tüm ülkeyi hüzne boğmuştu. Ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı aradan geçen 3 aya rağmen 10 yaşındaki oğlunun acısını unutabilmiş değil. Birkaç kez sosyal medyada gündem olan paylaşımlar yapan acılı anneyi teselli etmek cumhurbaşkanı ve eşine nasip oldu. Taziye konusunda hassasiyetiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, oğlu Pars Tan'ın vefatıyla sarsılan Ebru Şallı'yı telefonla aradı ve taziyelerini ileterek üzüntülerini paylaştılar.

2 yıldır Lenfoma ile boğuşuyordu

Ünlü sunucu Ebru Şallı, iki yıldır Lenfoma ile mücadele eden 10 yaşındaki oğlu Pars için yoğun şekilde koşturuyordu. Ancak Corona virüs salgını sürecinde minik Pars tedaviye cevap veremedi ve hayatını kaybetti. Virüs tedbirleri nedeniyle minik Pars’ın cenazesine Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ve Pars'ın babası Harun Tan dışında aile yakınları katılamadı. Dün yaşanan telefon olayıyla üzüntüsünü bir nebze atan Ebru Şallı’nın ilgiden dolayı mutlu olduğu gözlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Uğur Akkuş-Ebru Şallı çiftini telefonla arayarak uzun süre dertleşti. Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan; telefonda uzun süre konuştukları acılı çifte genç olduklarını ve ikisinin de çocuklarının bulunduğunu, onlara dikkat etmeleri ve ihmal etmemeleri gerektiğini belirtti.

Ebru Şanlı Kimdir?

1977 İstanbul doğumlu Şallı, İstanbul Nişantaşı Kız Lisesi mezunudur. 1993 yılında fotomodelliğe başlayan Şallı, 1995 Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildi. Uzun süre mankenlik, fotomodellik ve sunuculuk yapan Ebru şallı daha sonra Pilates için egzersiz videosu hazırladı. 2006 yılında TV 8 kanalında “Ebru’nun Mutfağı” adlı programla sunuculuğa başladı. Sonrasında Beyaz TV'de “Ebruli” adlı programının sunuculuğunu yaparken uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı.birkaç dizide oynayan güzel sunucu halen Plates antrenörlüğü yapıyor.

Kitapları :

2005 - Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak

Filmleri :

1995 - Gölge Çiçeği (dizi)

1998 - Reyting Hamdi (dizi)

1999 - Unutabilsem (dizi)

2002 - Belalım Benim (dizi)

15-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar