Cüneyt Arkın: Gözlerine Bakma Ölürsün Dediler!

Cüneyt Arkın: Gözlerine Bakma Ölürsün Dediler!
Yılların oyuncusu sahnelerin delikanlısı, bir seferde 5 ok atan, tek başına ordulara karşı duran Cüneyt Arkın bir paylaşım yaptı olay oldu. İşte usta oyuncunun paylaşımı!

Savulun Battal Gazi Geliyor, Fatih’in Fedaisi Kara Murat ve daha pek çok tarihi filmin başrolünü oynayan ve hemen herkesin hayranlıkla seyrettiği usta oyuncu Cüneyt Arkın’ı tanımayanınız yoktur herhalde. Beş oku tek seferde atan, tek başına bir orduyla mücadele eden ve kaleleri tek başına fetheden usta oyuncu Cüneyt Arkın bu günlerde evinde dinleniyor. Hemen her akşam bir filmi de televizyonlarda gösteriliyor. Uzun zamandır ekranlarda yeni bir yapımda yer almayan usta oyuncu Cüneyt Arkın bütün ünlüler gibi instagram hesabıyla takipçileriyle haberleşiyor ve mesajları binlerce beğeni ve yorum alıyor. Bu paylaşımlardan birini de usta oyuncu bugün yaptı ve bir anda sosyal medya ve magazin basınının gündemine oturmayı başardı. İşte Cüneyt Arkın’ın o paylaşımı!

Gözlerine Bakma Ölürsün!

Bir yanda Cüneyt Arkın bir yanda Türkan Şoray… Hangisini anlatmaya kalksak sayfalar yetmez. İkisi de büyük ikisi de usta ve ikisi de Türk Sinemasının mihenk taşı oyuncularından. Birini birine tercih edemezsiniz. İşte bu iki oyuncu aynı filmde rol alınca akan sular durur muhakkak. Hem seyredenler için hem de Cüneyt Arkın için. Cüneyt Arkın bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bundu ve Türkan Şoray’la ilk filminde başına gelenleri anlattı. Cüneyt arın paylaşımında “Türkan’la ilk filmimi çekerken sakın gözlerine bakma ölürsün ödediler. Kim gencecik yaşta ölmek ister ki? Karşılıklı ilk sahnemizde bu lafı çıkaramıyorum aklımdan. Kulaklarına, alnına, çenesine falan bakıyordum hep repliklerimi söylerken. Türkan nezaketten susuyor ama ben bir türlü istenen oyunculuğu veremiyordum. Sonunda ölürsem öleyim diye isyan ettim ve baktım gözlerine.”

Herkes Bizim Gibi Aşık Oluyordu!

Türkan Şoray’la ilk filminde yaşadıklarını anlatan usta oyuncu Cüneyt arkın cümlelerine devam ederken geçmişte yaşananlara değinmeden edemedi. Cüneyt Arkın Türkan Şoray’ın gözlerine baktıktan sonra usta oyuncu Türkan Şoray için öyle sözler söyledi ki… Arkın “Ölürsem öleyim diye isyan ettim ve baktım gözlerine. Gözler göz değil sanki gözistandı, memleket türküsüydü. Türkan o kadar alçakgönüllüdür ki çocuk gibi darılır, çocuk gibi sevinir. Çok büyük aşk filmleri çektik birlikte. Genç kadınlar, delikanlılar özel hayatlarında bizim gibi sevip, bizim gibi aşık olurlardı” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın bu paylaşımı bir anda binlerce yorum ve beğeni alırken sosyal medya da ve magazin basınında da olay oldu.

05-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar