Cüneyt Arkın'ın torunu Zeynep'in ilk filmi yayınlandı

Cüneyt Arkın'ın torunu Zeynep'in ilk filmi yayınlandı
Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın torunu da oyunculuk için ilk adımını attı. Cüneyt Arkın'ın torunu Zeynep'in ilk sinema filmi yayınlandı. Dedesinden torununa destek paylaşımı…

Türk Sineması'nın ve Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Cüneyt Arkın bugünlerde farklı bir sevinç yaşıyor. Cüneyt Arkın'ın torunu Zeynep Cüreklibatur dedesinin yolundan gitmeyi tercih etti. Zeynep Cüreklibatur'un da rol aldığı ilk rap filmi Kovala yayına başladı. İlk filmi yayınlanan 13 yaşındaki Zeynep Cüreklibatur'a en büyük destek ise usta oyuncu dedesi Cüneyt Arkın'dan geldi. Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından torununun da olduğu filmin yayınlandığını duyurdu. Kovala filminde bir birinde iddialı oyuncular rol alıyor.

Cüneyt Arkın torununun oynadığı filmi paylaştı

Cüneyt Arkın torunu Zeynep Cüreklibatur'un ilk oyunculuk deneyiminden övgü dolu sözlerle bahsetti. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'de yayınlanan Kovala  filmi seyirciyle buluştu. Türkiye'nin ilk rap filmi olan Kovala'da birbirinden güçlü oyuncular yer alıyor. Ozan Akbaba, Melis Sezen, Hande Soral gibi isimlerin yer aldığı Kovala filminde 13 yaşındaki Zeynep Cüreklibatır da rol aldı. Performansııyla beğeni toplayan Zeynep Cüreklibatur, 'Stabil' olarak tanınan rapçi Dağra Solmaz'ın kardeşini canlandırdı. Exxen'de yayınlanmaya başlayan Kovala filmini Cüneyt Arkın da sosyal medya hesabından paylaşarak beğendiğini söyledi.

Zeynep Cüreklibatur'un ilk oyunculuk deneyimi

Torunu Zeynep Cüreklibatur'ın filminden övgüyle bahseden usta oyuncu Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Arkın, "Torunum Zeynep'in ilk filmi 'Kovala' yayına girdi. Çok güzeldi, herkesin emeklerine sağlık" ifadelerini kullandı. Cüneyt Arkın torunu Zeynep Cüreklibatur'ın seçmeleri geçerek filmde rol alamaya hak kazandığını da duyurmuştu. Arkın o paylaşımında, "Prensesim Zeynep, onlarca kişinin girdiği seçmeleri kazanarak sinemadaki ilk oyunculuk deneyimini 17 Nisan’da vizyona girecek olan Türkiye’nin ilk rap filmi Kovala’da 'Doğa' karakterini canlandıracak" demişti.

Zeynep Cüreklibatur Kovala filminde  

Kovala filminde Doğa karakterini canlandıran Zeynep Cüreklibatır'ın performansı dedesi Cüneyt Arkın tarafından da beğenilmişe benziyor. Dedesinin yolundan giderek oyunculuğa adım atan Zeynep Cüreklibatur'un oyunculuk kariyeri açısından önemli bir proje olan Kovala filmi Exxen'de seyirciyle buluşuyor.

22-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar