Tuğçe Tayfun’un Nafaka Davasında Karar

Tuğçe Tayfun’un Nafaka Davasında Karar
Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski eşi Taner Şafak arasındaki nafaka davası karara bağlandı.

Magazin dünyasında zaman zaman yer alan boşanma ve ardından gelişen nafaka haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski eşi Taner Şafak arasındaki nafaka davasında bugün karar verildi. Daha önce evlenen ve bir çocukları olan Tuğçe Tayfur ile Taner Şafak boşanmışlar ve mahkeme Taner Şafak’ın Tuğçe Tayfur’a aylık Bin Dolar iştirak nafakası ödemesine hükmetmişti. Aradan geçen zaman içinde Taner Şafak oğlu Efe için ödediği bu nafakayı ödemekte güçlük çektiğini belirtmişti. Zaman zaman taraflar arasında tatsız olaylar yaşanmıştı. Son olarak ise Taner Şafak’ın Necla Nazır’ın evini bastığı ve tehdit ettiği iddia edilmişti. Taner Şafak son olarak ise mahkemeye başvurarak aylık bin dolar olarak ödediği iştirak nafakasının 2000 TL’ye düşürülmesini talep eden dilekçeyi vermişti. Nafaka tutarının yeniden belirlenmesi için açılan dava bugün neticelendi.

Dava Kısmen Kabul Edildi Nafaka Miktarı Değişti

Şarkıcı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur ile eski eşi Taner Şafak arasında nafakaya itiraz davasında bugün karar verildi. İstanbul Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya tarafların avukatları katıldı. Mahkemede Taner Şafak’ın avukatı davanın kabulünü talep ederken Tuğçe Tayfur’un avukatı ise davanın reddini talep etti. Görülen dava sonunda Taner Şafak’ın açtığı dava kısmen kabul edildi. Karar sonunda mahkeme Taner Şafak’ın çocuğu için ödediği aylık bin dolarlık iştirak nafakasının 6 bin 500 TL olarak belirlenmesine hükmetti. Ayrıca mahkeme Taner Şafak’ın iştirak nafakasına ek olarak ödeyeceği 500 dolarda ise değişikliğe gitmedi.

Bazen İnsanlar Anlaşamıyorlar

Uzun yıllar birlikte olan ve bir erkek çocukları olan çift 2019 yılında boşanmaya karar vermişlerdi. Boşanma sürecinde Tuğçe Tayfur bir açıklama yaparak yaşananları anlatmıştı. Tuğçe Tayfur açıklamasında “bazen insanlar anlaşamıyorlar. Biz Taner’le 20’li yaşlarımızın fazlasını birlikte geçirdik. Büyüdükçe geliştik, kararlarımız değişti. Şu an öyle bir karar içerisindeyiz. Zaman ne gösterir bilemem ama… Tamamen fikir ayrılığı diyebiliriz. Çocuk olunca çocuğumuzun gergin bir ortamda büyümemesi için de bu kararı aldık. Anne ve babam çok üzüldü” ifadelerini kullanmıştı.

22-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar