Güzel oyuncu Aşk Mantık İntikam kadrosuna katıldı

Güzel oyuncu Aşk Mantık İntikam kadrosuna katıldı
Yeni uyarlama dizi Aşk Mantık İntikam için geri sayım başladı. Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

Aşk Mantık İntikam dizisi yaz aylarında sıcak bir romantik komedi dizisi olarak ekrana gelecek. Çok izlenen Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan ve adı Aşk Mantık İntikam olarak belirlenen yeni dizi 18 Haziran'da başlıyor. Merakla beklenen dizinin tanıtım afişleri ve fragmanları çok beğenildi. Aşk Mantık İntikam 18 Haziran Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak. Burcu Özberk ve İlhan Şen'i başrolde buluşturan sıra dışı yeni dizi Aşk Mantık İntikam kadrosuna yeni oyuncular da katılıyor. Güzel oyuncu Gözde Duru da Aşk Mantık İntikam kadrosuna yeni katılan isimlerden biri oldu. Deniz Yıldızı, Beni Affet gibi dizilerden de tanınan Gözde Duru yeni sezonda Aşk Mantık İntikam kadrosunda yer alacak.

Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosunda kimler var?

NO:9 Yapım imzalı yeni dizi Aşk Mantık İntikam Fox Tv'de cuma akşamları seyirciyle buluşacak. Uzun süredir hazırlıkları yapılan dizinin çekimleri de başlamıştı. Ünlü 4 ismi başrolde buluşturan yeni dizi Aşk Mantık İntikam sezona iddialı giriyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolleri üstleniyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosunda ayrıca birçok başarılı isim yer alıyor. Zeynep Kankonde, Günay Karacaoğlu, Mehmet Korhan Fırat, Süleyman Atanısev, Ceren Koç, Sevda Baş, Mehmet Yılmaz, Tarık Şerbetçioğlu, Birgül Ulusoy ve Gözde Duru Aşk Mantık İntikam kadrosunda olacak.

Aşk Mantık İntikam ne zaman başlıyor?

Romantik komedi tarzında bir dizi olan Aşk Mantık İntikam'da yönetmen koltuğunda oturan isim Murat Öztürk oldu. Aşk Mantık İntikam dizisinin senaryosu Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu tarafından kaleme alınıyor. Aşk Mantık İntikam 1. Bölüm fragmanında seyirciye, "Bitti dediğimizde biter mi sahiden aşk? Yoksa ikinci bir şansı hak eder mi?" sorusunu yöneltiyor. Eğlenceli sahnelerle dikkat çeken yeni dizi Aşk Mantık İntikam ilk bölüm 18 Haziran Cuma akşamı Fox Tv'de yayınlanacak. Gözde Duru'nun da kadrosuna katıldığı Aşk Mantık İntikam merakla bekleniyor.

11-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar