Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı 6,5 ayda 41 kilo verdi

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı 6,5 ayda 41 kilo verdi
Kilolu olmam benim hareketlerimi etkiliyordu, hayatımı zorlaştırıyordu doktora gittim diyet yaptım, spor yaptım ama kilo veremedim. Son çare ameliyat olmaya karar verdim.

Bir dönemin fenomen dizisi Shirli Annem’de Tuğçe dizisi ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Damla Ersubaşı son hali ile sevenlerini ve tanıyanları şakına çevirdi. Mide küçültme ameliyatı ile 6,5 ayda tam 41 kilo veren güzel oyuncu her geçen gün eridi ve hala da erimeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı 6,5 ayda 41 kilo verdi

İki çocuk annesi genç oyuncu aldığı kilolar yüzünden 90 kilonun üstüne çıkmıştı. Ne yaptığı diyetler ne de her gün aksatmadan yapmaya çalıştığı spor faaliyetleri ünlü oyuncuyu istediği kiloya ulaşmasını sağlamadı.Ünlü oyuncu kilo vermeyi beceremeyince son çare olarak kilo vermek amacıyla mide küçültme ameliyatı olan Damla Ersubaşı kilo verdikten sonra boşvermemek gerektiğini ve yepyeni bir yaşam biçimini benimsemenin önemine değindi.

Daha protein ağırlıklı besleniyorum

Damla Ersubaşı yaşadığı zorlu süreçleri şöyle anlattı : “Ben diyeti denedim, sporu denedim ama hiçbir şekilde kilo veremedim, vücudum yağ yakmıyordu.  90 kilogramdım %45 yağ oranı vardı. Son çarem ameliyat olmaktı. Kilolu olmam benim hareketlerimi etkiliyordu, hayatımı zorlaştırıyordu doktora gittim diyet yaptım, spor yaptım ama kilo veremedim. Son çare ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat sonrası 6.5 ayda 41 kilo verdim. Bu süreçte öncesi ve sonrasında psikolojik destek aldım. Kendinizi hazırlamak çok önemli bu süreçte, ameliyat sonrası da çok zorlandım bir yıl iki yıl...  Ameliyat olduktan sonra çok mutlu oldum. Şu an istediğim kilodayım ve olmam gereken kilodayım.  'Ben kiloyu verdim, istediğimi yiyebilirim' diye bir şey yok. Yoksa en başa dönerim, yediklerime dikkat ediyorum.Kilomu korumak zorundayım. Ekmeği hayatımdan çıkardım, daha protein ağırlıklı besleniyorum. Hamur işi, makarna artık tercih etmiyorum, tabi canımın istediği zamanlar oluyor ama yine de dikkat ediyorum. “

Yanağıma, dudağıma, çeneme, burnuma dolgu yaptırdım. Botoksum da var

Estetik ameliyatlara karşı olmadığını kendisininde estetik ameliyat yaptırdığını söyleyen güzel oyuncu yaptırdığı estetiklerle ilgili olarak "Kendimi daha iyi hissediyorum. Minik dokunuşlar yaptırdım. Ayrıca bunu herkes yaptırıyor, çok normal bir şey. Yanağıma, dudağıma, çeneme, burnuma dolgu yaptırdım. Botoksum da var" ifadelerini kullandı.

04-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler