Demet akalın 260 liraya isyan etti!

Demet akalın 260 liraya isyan etti!
Ünlü şarkıcı Demet Akalın gittiği bir kafede gelen fahiş fiyata isyan ederek bu böyle gitmez tepkisini gösterdi. İşte haberin detayları!

Zaman zaman haberlerde ya da başka mecralarda insanların uygulanan fiyat tarifelerine isyan ettikleri olur. Fahiş fiyatlardan bir şekilde zarar görenler bunu dillendirirken öfkelerini ve isyanlarını kelimelere dökerler. Son günlerde bunun en bariz örneğini Bodrum’da bir otelin uygulayacağı iddia edilen şezlong ve lahmacun fiyatları oldu. Bir şezlongun günlük ücretinin 1000 tl olduğu haberleri günlerdir haberlerde ve sosyal medyada yer aldı ve gündemin ilk sıralarına kadar yükseldi. İnsanların isyanı ve tepkisi üzerine serbest fiyat ekonomisi söylentileriyle karşı hamle geldi ancak bu hamle cılız kaldı. Şimdilerde ise ünlü bir ismin isyanı sosyal medyada ve magazin basınında yer etmiş durumda. Ünlü isim Demet Akalın’ın yaşadığını sosyal medya hesabından paylaşması ve kendisine uygulanan fahiş fiyatı deşifre etmesi gündemde yer aldı. İşte detaylar!

260 TL Hesaba Tepki Gösterdi!

Şarkıcı Demet akalın geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir olayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşınca bir anda gündemin ilk sıralarına yerleşti. Ünlü isim gittiği bir restorantta başına gelenleri ve uygulanan fiyat politikasını eleştirdi ve “Böyle gitmez” diyerek adeta isyan etti. Ünlü isim gittiği restorantta sipariş ettiği tavuklu salata, gazoz ve mücveri yedi ve ardından hesabı istedi. Ancak gelen hesapla adeta çok oldu. Ünlü isim gelen hesaba isyan etti ve iki tavuklu salata, bir gazoz ve bir mücverin 260 lira olduğuna inanamadı ve bu böyle gitmez diyerek tepki gösterdi. Olayı sosyal medya hesabından paylaşan Ünlü şarkıcı Demet Akalın “bugün bir kafede iki tavuklu salata, bir gazoz ve bir mücver 260 Türk Lirası! Böyle giderse… Gitmez” paylaşımını yaptı. Bu paylaşım takipçileri tarafından binlerce yorum ve beğeni alan demet Akalın aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Bodrum’da uygulanan fiyat politikasını da eleştirmişti.

Demet Akalın Tepkisini Ortaya Koydu!

Gittiği resorantta başına gelenler karşısında tepkisini ortaya koyan ve bu böyle gitmez diyerek uygulanan fiyat politikasına isyan eden Ünü şarkıcı demet Akalın geçtiğimiz günlerde Bodrum’da belirlenen plaj fiyatlarına “Torba halk plajı mis gibi tertemiz” diyerek tepki göstermişti. Aynı olayın bir benzerini İstanbul’da kendisi yaşayan demet Akalın olayı sosyal medya hesabından protesto etti. 260 TL gelen hesaba isyan eden Demet Akalın’ın takipçileri şarkıcıya hak vererek yorumlarda bulundu.

07-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar