Demet Akalın Gerçekten Dolandırıldı mı? İşte Cevabı!

Demet Akalın Gerçekten Dolandırıldı mı? İşte Cevabı!
Dün kredi kartından izinsiz alışveriş yapıldığını paylaşarak dolandırıldığını açıklayan Demet Akalın’ın dolandırılmadığı olayın yanlış anlama olduğu öğrenildi. İşte detaylar!

Kredi kartı dolandırıcılığı ya da sahibinden habersiz banka hesabı dolandırıcılığı ve hırsızlığı oldukça artmış durumda. Bu durumu vatandaşlar kadar göz önünde olan ünlülerde maalesef yaşayabiliyor. Son olarak sosyal medyayı sık kullanan ve hemen her gün sevenleriyle paylaşımlarda bulunan ünlü isim Demet Akalın dün bir paylaşımda bulunarak kredi kartı dolandırıcıları tarafından dolandırıldığını bir paylaşımla duyurmuş ve herkesin dikkatli olması konusunda sevenlerini ve takipçilerini uyarmıştı. Uzun zamandır kullanmadığını belirttiği kredi kartı üzerinden yurtdışı kaynaklı bir alışveriş yapıldığını belirten ünlü isim alışverişte oyun konsolu alındığını açıklamış ve alışverişin de dolar üzerinden gerçekleştiğini duyurmuştu. Pek çok takipçisinin geçmiş olsun dilekleriyle üzüntülerini belirttiği Demet Akalın gerçekten dolandırıldı mı yoksa ortada bir yanlış anlama mı var? İşte haberin detayları!

Demet Akalın Dolandırıldı mı?

Dün sabah sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü isim Demet Akalın dolandırıldığını açıklayarak kredi kartından kendi rızası olmadan yurtdışı kaynaklı bir alışveriş yapıldığını sevenleri ve takipçileriyle paylaşmıştı. Bunun üzerine yapılan banka incelemeleri üzerine ortada bir kredi kartı dolandırıcılığı olmadığı ve Demet Akalın’ın kredi kartı üzerinden gerçekleşen alışverişin kızı Hira için daha önceden alınan oyun için çekilen otomatik para olduğu ve bunun da 4 Euro olduğu öğrenildi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre ünlü isim kredi kartından kızı Hira’nın oynadı oyun için çekilen 4 Euro’yu yanlışlıkla kredi kartı dolandırıcıları tarafından dolandırılma olduğunu düşündü. Ancak gerçek banka incelemesi sonrası anlaşıldı.

Neler Olmuştu?

Ünlü isim Demet Akalın dün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak kredi kartından izni olmadan alışveriş yapıldığını takipçileriyle paylaşmış ve dolandırıldığını açıklamıştı. Bunun üzerine sevenleri ve takipçileri ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletmişlerdi. Ancak banka incelemesinde ünlü ismin dolandırılmadığı ortaya çıktı. Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt’ta konuyla ilgili bir açıklama yaparak “Demet sabah hesabından para çekildiğini görünce paniklemiş. Dolandırıldığını düşünmüş. Bankayla görüştük. Hira’nın oynaması için Xbox’ına yüklediğimiz oyunlardan 4 Euro gibi bir para çekildiğini öğrendik. Ortada dolandırılma yok” ifadelerini kullandı. Demet Akalı’a tekrar geçmiş olsun diyoruz.

29-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar