Demet Akalın ve Işın Karaca Arasında Eski Eş Krizi!

Demet Akalın ve Işın Karaca Arasında Eski Eş Krizi!
Ünlüler arasında kavga, kriz, küslük hiç eksik olmuyor. Şimdilerde de Işın Karaca ve Demet Akalın arasında küslük yaşanıyor. İşte haberin detayları!

Magazin dünyası yeni bir krizle karşı karşıya. Her gün yeni bir olayla gündemi yerle bir eden magazin medyasının şimdiki gündeminde iki ünlü isim var. Demet Akalın ve Işın Karaca arasında var olduğu iddia edilen kriz bugünlerde magazin basınını ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı. Her gün bir krizle sarsılan ünlüler dünyası da böylece yine bir haberle gündemdeki yerini almış oldu. İddiaya göre Işın Karaca ve Demet Akalın arasında doğum gününe çağırılmama krizi yaşanıyor. İddiaya göre Demet Akalın hem kendisinin hem de eşi Okan Kurt’’un doğum günü partisine arkadaşı Işın Karaca’yı davet etmedi. Bunun yerine Işın Karaca’nın eski eşini davet eden Demet Akalın bir iddiaya göre Işın Karaca’ya küstü. İşte detaylar!

Magazin Dünyasında Küslük Krizi Yaşanıyor!

Demet Akalın Işın Karaca’ya küstü mü? Eğer bu iddia doğru ise ve Demet Akalın ile Işın Karaca arasına kara kediler girdi ve iki ünlü isim küstüyse bunun sebebi ne? Bugünlerde magazin dünyasında ve sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri de bu. Peki, bu iddialar doğru mu? İddiaya göre Demet Akalın Işın Karaca’ya küstü ve Işın Karaca’yı kendisinin ve eşi Okan Kurt’un doğum gününe davet etmedi. Demet Akalın ve arkadaşları doğum gününü birlikte kutlarken Işın Karaca çağrılmadı ve Işın Karaca’nın eski eşi Tuğrul Odabaş kutlamalara davet edildi. Bu durum karşısında Işın Karaca Demet Akalın’a WhatsApp üzerinden bir mesaj yazdı kırgınlığını dile getirdi. Ancak yine iddia odur ki Işın Karaca kendisinin çağrılmamasından daha çok eski eşi Tuğrul Odabaş’ın davete çağrılmasına kırılmış. Bu durum da Işın Karaca’yı bir hayli üzmüş ve ikili arasında küskünlüğe sebep olmuş.

Tuğrul Odabaş Kimdir?

Demet Akalın ve Işın Karaca arasında kırgınlığa sebep olan ve doğum günü partisine davet edilen Tuğrul Odabaş şarkıcı Işın Karaca’yla bir süre evli kalan ve daha sonra boşanan Karaca’nın 3. Eşi. Hakkında fazla bir bilgi bulunmayan Odabaş kendisini maceracı olarak tanımlıyor. Odabaş’ın TJK’de kaydı bulunan 11yarış atı olduğu da bilinenler arasında. Aynı zamanda Işın Karaca ile çocukluk arkadaşı da olan Tuğrul Odabaş 2016 yılında Işın karaca ile evlenmiş ve daha sonra 3 yıllık bir evlilikten sonra boşanmışlardı.

26-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar