Demet Akalın’dan Çılgın Sedat’a Destek

Demet Akalın’dan Çılgın Sedat’a Destek
Geçtiğimiz günlerde evinde yangın çıkan ve büyük maddi hasar oluşan Çılgın Sedat’ın yardımına ünlü isim Demet Akalın ve Alişan yetişti.

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu’nun İstanbul Beylikdüzü’nde bir site içerisinde bulunan üç katlı villasında geçtiğimiz hafta büyük bir yangın çıkmış ve yangında ünlü şarkıcının evinde büyük maddi hasar meydana gelmişti. Kendisinin evde olmadığı ancak biri engelli iki oğlu ile eşinin evde olduğu saatte çıkan yangında Sedat Kapurtu’ya yangın haberini küçük oğlu vermiş ve Sedat Kapurtu’da olay yerine gelmiş ve büyük bir şoka girmişti. Engelli oğluna sarılarak gözyaşı döken ünlü isim eşinin yangından oldukça fazla bir şekilde etkilendiğini belirtmişti. Yangın sırasında ise ünlü ismin evinde büyük hasar oluşurken ünlü isim şoka girmiş ve gözyaşlarına hakim olamamıştı. Bugün Star Tv’de ekrana gelen Demet ve Alişan’la Sabah Sabah programında ise ünlü şarkıcı Çılgın Sedat’ın yanan evine haciz gönderildiği öğrenildi. Bunun üzerine iki ünlü isim olaya kayıtsız kalmadı ve örnek bir davranışta bulundu.

Demet Akalın: İcra Borcu Bende!

Star Tv’de ekrana gelen Demet ve Alişan’la Sabah Sabah Programı bugün Çılgın Sedat’ın geçtiğimiz günlerde yanan evinden canlı yayın yaptı. Yayın sırasında olaydan bahseden ünlü isim Demet Akalın yangından sonra Çılgın Sedat’ın yanan evine haciz gönderildiğini örenen iki ünlü isim olaya sessiz kalamadı ve örnek bir davranışta bulundu. Yangında küle dönen eve icra borcu gönderildiğini öğrenen demet Akalın “şöyle bir zamanda haciz gönderiyorlar. Bir kere o haciz borcu bende. Demet Akalın olarak onu üstleniyorum. Sen onu hiç düşünme, ben ona o parayı bir saydırıp göndereceğim. Biz Alişan’la senin bütün evinin eşyalarını alacağız. Pandemi dönemindeyiz bunun ayıbı yok” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu davranışı büyük takdir toplarken ünlü isim olaya kayıtsız kalamayacağını ifade etti.

Seni En İyi Ben Anlarım

Demet Akalın Çılgın Sedat’ın yaşadıkları karşısında daha önce kendi yaşadıklarından örnek vererek ünlü şarkıcı Çılgın Sedat’ı en iyi kendisinin anlayacağını ifade etti. Demet Akalın “benim evime haciz geldiğinde ben de iki tane koltukla kalmıştım. Yanımda sadece bir iki arkadaşım vardı. Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Dardan çok iyi anlarım. Bakmayın böyle görgüsüz gibi gözüktüğüme. Ben onları çok iyi anlıyorum. Alişan ile senin evini görünce perişan olduk” ifadelerini kullandı. İkilinin bu yayını ve bu ifadeleri seyirciden ve ünlü isimlerin sevenlerinden büyük takdir gördü.

26-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar