Demet Akalın’dan Ece Erken’e Küslük Bitiren Ziyaret

Demet Akalın’dan Ece Erken’e Küslük Bitiren Ziyaret
Yıllardır birbirine küs olan Ece Erken ile Demet Akalın, Ece Erken’in zor gününde barışarak küslüklerini bitirdiler. Demet Akalın Ece Erken’e taziye ziyaretine gitti.

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ünlü isim Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi memleketi olan Rize’nin Fındıklı ilçesinde toprağa verildi. Günlerdir magazin basının en önemli konusu olan ve yan haberleriyle gündemden hiç düşmeyen Ece Erken’in eşinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesi haberleri devam ediyor. Güvenlik kuvvetleri tarafından zanlılara dönük operasyonlar ve yakalamalar devam ederken ünlü isim ece Erken’e taziye ziyaretleri de başladı. İlk günlerde oldukça zor anlar yaşayan ve konuşmakta dahi zorlandığı belirtilen Ece Erken’in ziyaretine giden ilk isimlerden biri de bir zamanlar çok iyi dost olduğu ancak daha sonra aralarına küslük giren Demet Akalın oldu. Demet Akalın eski dostunu zor gününde yalnız bırakmadı ve ziyaretine giderek dost zor günde belli olur sözünü doğruladı.

Küslük Bitti

Geçtiğimiz gün Ece Erken’in eşi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi toprağa verilen Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesinin toprağa verilmesi sırasında Ece Erken “çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim” ifadelerini kullandı. Bu arada Ece Erken’e taziye ziyaretleri de başladı. Ece Erken’i ilk ziyaret eden isimlerden biri de küslük yaşadığı eski dostu Demet Akalın oldu. Ece Erken’i evinde ziyaret eden Demet Akalın eski dostunu teselli etmeye gayret etti. Haberi veren ünlü sunucu Bircan Bali yapılan ziyareti “yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece’nin ayaklarının dibine, sarıldı. Tir tit titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kur’an-ı Kerim okutmuş” ifadelerini kullandı.

Ünlülerden Taziye Mesajları Yağdı

Öbür taraftan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesi dolayısıyla eşi Ece Erken’e taziye mesajları yağmaya devam ediyor. Pek çok ünlü isim Ece Erken’e taziye mesajları gönderdi. Taziye mesajı gönderen ünlü isimlerden Seren Serengil “Ah Şafak ahh… İyi yürekli kardeşim. Çok ama çok üzgünüm” ifadelerini kullanırken Alişan “Allah rahmet eylesin. Çok acı çok. Gencecik yaşta. Ece Erken’e ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Bir başka ünlü isim olan Işın Karaca ise taziye mesajında “Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Allah sabırlar versin Ece. Hem sana hem çocuklara hem de tüm sevenlerine” ifadelerini kullandı. 

29-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar