Demet Akalın’dan Hakan Altun’a Gönderme!

Demet Akalın’dan Hakan Altun’a Gönderme!
Sabah Sabah Programının sunucusu ve şarkıcı Demet Akalın yine şarkıcı Hakan Altun’a yönelik sert ifadelerde ve bulundu. İşte haberin detayları!

Magazin dünyasında hemen her gün yeni bir gelişme, bir çekişme, bir atışma yaşanması normal kabul edilir bir durum olmaya başladı. Ünlülerin kendi aralarındaki tartışmaları ise her zaman merakla ve ilgiyle takip edilir bir haber olarak görülür. Son günlerde ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Hakan Altun arasında da böyle bir atışma yaşanıyor. Star Tv’de şarkıcı Alişan ile birlikte Sabah Sabah programını sunan demet Akalın geçtiğimiz haftalarda kendi programlarına davet edilen ancak koronavirüsü bahane ederek gelmeyen ve şarkıcılığı bıraktığını söylediği iddia edilen hakan Altun’un bu sefer başka bir programa katıldığını duyunca çok kızdı ve Hakan Altun’a yönelik sert bir açıklamada bulundu. İşte o haber ve işte Demet Akalın’ın Hakan Altun için söylediği iddia edilen o ifadeler.

Demet Akalın Fena Patladı!

Star Tv’de yayınlanan Sabah Sabah programının sunucularından biri olan şarkıcı Demet Akalın ve yine şarkıcı Hakan Altun arasında programa katıldı katılmadı şeklindeki polemik devam ediyor. Bodrum’da yaşayan Hakan Altun geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın ve Alişan tarafından sunulan Sabah Sabah programına davet edilmiş ve Hakan Altun koronavirüs sebebiyle programa katılamayacağını belirtmiş ve iddiaya göre müziği bıraktığını söylemişti. Daha sonra başka bir program için Bodrum’dan İstanbul’a gelen Hakan Altun için Demet Akalın sert ifadeler kullandı. Demet Akalın sosyal medyadan bir takipçisinin konuyla ilgili bir yorumuna cevap vererek “Riskli gruptayım, kalabalığa giremem. Sanırım tam böyle demiştin. Vallahi umurumda değil! Söz başka bir şey ve ağa” ifadeleriyle Hakan Altun’a göndermede bulundu.

Hakan Altun Ne Demişti?

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan hakan Altun sosyal medya hesabından “herkese merhaba. Ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı bu videoyu çekme durumunda kaldım. Son dönemlerde yoğun bir şekilde beni ve ekip arkadaşlarımı müzikseverler ve dostlar arayıp ‘Hakan Altun Müziği bırakmış’ diye bir şeyler dolanıyormuş ortalarda. Bu kesinlikle yanlış bir anlaşılma. Sevgili Alişan ile Demet kardeşim bizzat kendileri beni arayıp nazik bir şekilde programlarına davet ettiler. Ben de programın hayırlı uğurlu olmasını diledim ancak Bodrum’da yaşadığımı ve 2020’de pandemiden dolayı şarkı söylemeyeceğimi iletmiştim kendilerine. Hem moralim bozuk hem de ben riskli gruptayım” ifadelerini kullanmıştı. Demet Akalın’ın son açıklaması karşısında ise Hakan Altun’un ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

19-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar