Demet Akalın’ın Acı Günü!

Demet Akalın’ın Acı Günü!
Ünlü şarkıcı Demet Akalın bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dayısını kaybettiğini duyurdu. Bu acı haber ünlü ismin sevenlerini de üzdü!

Ünlüler dünyasından hemen her gün acı bir haber geliyor ve bu haber magazin basını ve sosyal medyada yer alıyor. Pek çok takipçinin merakla okuduğu bu haberler muhatabı oldu ünlü isim kadar sevenlerini de derinden üzüyor. Bugün sosyal medyada ve ardından magazin basınında yer alan bir habere göre ünlü şarkıcı Demet Akalın dayısını kaybetti. Bu acı kaybının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımla acısını ve kaybını sevenleriyle paylaşan ünlü isme takipçileri ve sevenlerinden binlerce mesaj geldi ve ünlü ismin acısı paylaşıldı. Magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haber ünlüler dünyasında da yankı bulurken ünlü isim şarkıcı Demet Akalın geçen sene de teyzesini kaybetmişti. Peş peşe kayıplarla zor günler geçiren Demet Akalın’ın ise büyük bir üzüntü içinde olduğu öğrenildi. İşte Demet Akalın’ın paylaşımı ve haberin detayları!

Demet Akalın Dayısını Kaybetti!

Geçtiğimiz sene içinde teyzesini kaybeden ve bu acı haberle sarsılan ünlü şarkıcı Demet Akalın bu seferde dayısını kaybetmenin acısını yaşıyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan ve sevenleri tarafından çok sevilen ünlü ismin bugün paylaştığı bir haber sevenlerini derin bir üzüntüye sevk etti. Ünlü isim Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “canım dayım acıların dindi. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı. Bu üzüntülü paylaşımın ardından ünlü ismin sevenleri derin bir üzüntüye düştü ve Demet Akalın’ı mesaj yağmuruna tuttu. Bu acı haber sosyal medya ve magazin basınında geniş yer buldu.

Cenaze Törenine Az Sayıda İnsan Katılacak!

Demet Akalın’ın acı kaybını bugün duyurduğu haber sevenlerini üzüntüye sevk ederken ünlü ismin geçen sene de aynı acıyı teyzesini kaybederek yaşamıştı. Dayısını kaybeden ünlü ismin acısının ardından çok üzüldüğü öğrenilirken dayısının cenazesinin ise yine bugün kaldırılacağı öğrenildi. Covid – 19 salgını ve pandemi kuralları gereğince cenazeye az sayıda kişinin katılacağı belirtildi. Demet Akalın’ın yaşadığı acının ardından bir süre dinlenmeye çekileceği öğrenildi. Bizde ünlü isim şarkıcı Demet Akalın’a bu acı kaybından dolayı başsağlığı diliyor ve merhuma da Allah’tan rahmet diliyoruz.

23-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar