Demet Akalın'ın yeni programı herkesi çok şaşırttı

Demet Akalın'ın yeni programı herkesi çok şaşırttı
Ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni sezon için bir program anlaşması yaptı. Kavgalı olduğu kişinin programını yapmaya başlayacak Demet Akalın herkesi çok şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın şarkıcı Alişan ile yaptığı sabah programı final yapmıştı. Seda Sayan'la polemik yaşanarak tamamlanan programın ardından gözler yeni sezona çevrildi. Demet Akalın'ın yeni sezonda anlaşma sağladığı programı herkesi çok şaşırttı. Seda Sayan'ın yapmayı bıraktığı Gelinim Mutfakta programının yeni sezonda sunucusu Demet Akalın oldu. Demet Akalın yeni programını sosyal medya hesabından paylaştı ve takipçilerine müjde verdi. Seda Sayan'la kavgalı olan Demet Akalın'ın Seda Sayan'ın ayrıldığı programı yapmaya başlaması ise dikkat çekti.

Demet Akalın Seda Sayan polemiğinde yeni gelişme

Demet Akalın ve Alişan geçen sezon Star Tv'de sabah programı yapıyordu. Sezon sonunda alınan kararla program final yapmıştı. Seda Sayan ise Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yaparken bu programdan ayrılmış ve Star Tv ile program anlaşması yapmıştı. Bu gelişmenin ardından Demet Akalın kendi programlarının final nedenini Seda Sayan'a bağlamış ve sosyal medyadan tepki vermişti. Akalın Seda Sayan'a hitaben, "Seni sever sayarız! ‘Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar’ diye mesaj attın. Ben de, ‘Sıkıntı yok’ dedim. Cuma günü program bitişi ekiple ağlarken ‘Ben başlıyorum’ diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler" sözlerini paylaşmıştı.

Demet Akalın Kanal D'de program yapacak

Magazin dünyasının ünlü isimleri Seda Sayan ve Demet Akalın arasında yaşananlar yakından takip edilirken Akalın yeni programını duyurdu. Gelinim Mutfakta programı için anlaşma yapan Akalın, o anlara ait bir fotoğraf paylaştı. "Gelinim Mutfakta hayırlı olsun" notunu paylaşan Akalın'a çok sayıda yorum ve beğeni geldi. Kanal D'de yayınlanacak Gelinim Mutfakta programı için çekimlere yakında başlanacak. Demet Akalın, "Böylesine başarılı bir projenin bir parçası olmak gurur verici. Kanal D ekranında çok eğleneceğimize eminim. Çekimlere başlamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı. Gelinim Mutfakta programının yönetmenliğini ise Umut Kızıl yapıyor. Seda Sayan Demet Akalın tartışması iki ünlü ismin kanal değiştirmesiyle sonuçlanmış görünüyor.

12-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar