Erşan Kuneri’den İlk Kareler Geldi

Erşan Kuneri’den İlk Kareler Geldi
Çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan ve 2022 yılında Netflix’te yayınlanacak olan Erşan Kuneri’den ilk kareler geldi.

Dizi sektörünün büyük heyecanla beklediği ve 2022 yılında internet yayın platformu Netflix’te yayınlanmaya başlayacak olan Cem Yılmaz’ın yazdığı ve ilk yapımcılık deneyimini de yaşadığı Erşan Kuneri adlı dizi geçtiğimiz günlerde sete inerek çekimlere başlamıştı. Seyircinin de daha şimdiden heyecan ve merakla beklemeye başladığı yakın dönem dizisi Erşan Kuneri için yaklaşık bir yıldır hazırlık yapan usta oyuncu ve şovmen Cem Yılmaz sonunda cast çalışmalarını ve diğer hazırlıkları bitirerek sete inmişti. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve 1970’lerde yaşamış bir yapımcının hikayesini anlatan Erşan Kuneri ilk olarak yine Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filminde görülmüş ve ardından bunun dizi olarak yapılmasına karar verilmişti.

İlk Kareler Geldi

Üzerinde yaklaşık bir yıldır çalışılan ve yakın dönem dizisi olarak adlandırılan yapım Erşan Kuneri’nin çekimleri bütün hızıyla devam ediyor. 2022 Yılında Netflix’te yayınlanması planlanan dizi için etçiğimiz ay sete inilmiş ve çekimler başlamıştı. Başarılı ve usta oyuncu Cem Yılmaz’ın yazdığı ve aynı zamanda ilk mini dizisi tecrübesi de olan Erşan Kuneri’nin çekimleri keyifli bir ortamda devam ediyor. Magazin basını ve sosyal medyada hakkında sık sık haberler yapılan ve oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili ve Nilperi Şahinkaya gibi üst düzey isimleri barındıran Erşan Kuneri’den ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

Erşan Kuneri Konusu Ne?

2022 yılında Netflix’te yayınlanacak olan ve çekimlerine başlanılan Erşan Kuneri dizisi herkes tarafından merakla bekleniyor. Cem Yılmaz tarafından ilk olarak Arif V 216 filminde gösterilen Erşan Kuneri aslında 1970’li yıllarda yaşamış bir film ve müzik yapımcısıdır. 8 bölüm olarak düşünülen dizide Erşan Kuneri’nin 1975 ve 1978 yıllarında eğlence ve film ve müzik sektöründe yaptığı çalışmaları anlatan bir dizi olarak hazırlanmaktadır. Dizi de özellikle Erşan Kuneri’nin yeni isimleri bulup sektöre kazandırma yeteneğinin ve başarısının üzerinde durulmaktadır. Çekimleri son sürat devam eden dizinin 2022 yılında Netflix'in yayın planlamasında olduğu öğrenildi. Şimdilik 8 bölüm düşünülen dizinin 2.sezonunun olup olmayacağı ise biliniyor.

12-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar