Demet Özdemir’in dizisi Evim’in adı değişti!

Demet Özdemir’in dizisi Evim’in adı değişti!
Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u bir araya getiren Evim dizisinin adı değişti. Son dakika değişikliği yaşayan Evim dizisinin yeni adı ne oldu?

TV8 ekranlarının büyük heyecan ve merakla beklenen dizisi Evim'de son dakika değişikliği yaşandı. Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Evim dizisinin yeni adı ne oldu? Demet Özdemir'in yeni dizisinin adı ne? Evim dizisinin adı neden değişti? İşte Evim dizisin yeni adı...

EVİM DİZİSİNİN ADI DEĞİŞTİ!

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Evim dizisi çok yakın bir zamanda izleyicisinin karşısına çıkacaktı. Fakat dizi daha başlamadan flaş bir karar ile isim değişikliği yapılma kararı alındı. İzleyiciler oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyiciyi merakta bırakan Evim dizisinin yeni adının ne olduğunu araştırmaya başladı. Evim dizisi için verilen bu karar sosyal medya hesabından diziyi merakla bekleyen izleyicilere duyuruldu. Peki çekimleri hala devam etmekte olan Evim dizisinin yeni adı ne oldu? 

EVİM DİZİSİNİN YENİ ADI NE OLDU?

Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, yapımcılığını da OG Medya’nın üstlendiği, senaryosunu ise başarılı senarist Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı dizi çok yakında TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Çekimleri devam etmekte olan dizinin adının değişmesi hayranlarını üzdü. Dizinin bir an önce başlamasını bekleyen izleyicileri daha büyük bir heyecan sardı. Evim dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada dizinin dramatik unsurlarının daha iyi verilmesi için dizinin adının değiştiğinin altı çizildi. Merakla beklenen dizinin adı ilk olarak Evim olarak seçilse de yeni ismi Doğduğun Ev Kaderindir oldu. Yeni isimi 'Doğduğun Ev Kaderindir' olan dizinin yayın tarihi çekimleri devam ettiği için henüz belli olmadı. Efsane oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusu ile 'Doğduğun Ev Kaderindir' çok yakın bir zamanda TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak.

Evim Dizisi konusu nedir?

Gerçek bir hikayeden kurgulanan dizi için İstanbul’da birkaç yere set kuruldu.  Demet Özdemir’in 'Zeynep', İbrahim Çelikkol’un ise 'Mehdi' karakterinioynadığı dizide, iki yaralı ruhun aidiyet hissini birbirinde bulması ve tutkulu bir aşkı yaşaması anlatılıyor. İki yaralı gönül Zeynep ve Mehdi’nin yolculuğu izleyiciye artık sözlüklerde kalan aşka dair olacak

25-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler