Erdal Beşikçioğlu'nun olduğu projeler neden erken final yapıyor?

Erdal Beşikçioğlu'nun olduğu projeler neden erken final yapıyor?
Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun son dönemde yer aldığı projeler erken final yapan projeler oldu. Behzat Ç'den sonra yaşanan bu duruma dikkat çeken bir yorum geldi…

Televizyon ve sinemanın usta oyuncularından biri olan Erdal Beşikçioğlu'nun son projelerinde beklenen başarı yakalanamadı. Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç dizisiyle büyük bir izleyici ve hayran kitlesine ulaşmıştı. Behzat Ç çok sevilen ve uzun süre izlenen bir yapımdı. Dizinin başrolünde ise Erdal Beşikçioğlu vardı. Başarılı oyuncunun son yıllarda yer aldığı birçok dizi iddialı başlasa da erken final kararlarıyla dikkat çekti. Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerinde yer aldığı Çocukluk, Kağıt Ev, Hakim dizileri son iki yıl içerisinde erken finale giden yapımlardan bazıları oldu. Bu duruma dikkat çeken gazeteci ve müzisyen Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından payalaşımlar yaptı.

Erdal Beşikçioğlu dizileri neden tutmuyor?

Ekranın en karizmatik ve başarılı oyuncularından olan Erdal Beşikçioğlu'nun son yıllarda yer aldığı projeler beklenen başarıyı yakalayamadı. Bu konu hakkında paylaşımlarda bulunan Sina Koloğlu yaşanan durumu televizyon sektöründe yer alan bir isme sordu. O ismin verdiği cevabı da paylaşan Koloğlu yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Koloğlu, Erdal Beşikçioğlu'nun son yıllarda erken final yapan projelerini sıraladı ve şunları yazdı; "Biz onu BehzatÇ olarak izledik, sevdik. İyi eğitim almış, karizmatik bir oyuncu. ErdalBeşikçioğlu'ndan bahsediyorum. Bu kartvizit açık kanal dizilerde karşılığını bir türlü bulamadı. En son atv'de yer alan Hakim dizisi 10 bölüm ile erken final yaptı. Oyuncunun 2014 yılında bu yana ekrana gelen dizilerinin kaderi böyle; Reaksiyon(2014) 13 bölüm ile erken final yaptı, YokOlan(2016) yine 13. bölümde final yaptı. İstisna bir dizi, AdıEfsane(2017) üst basamaklara çıktı. Ama son bölümlere doğru dikkat çeken bir reyting kaybı yaşadı ve 29. bölümde final yaptı. Özellikle 'total' izleyicinin beğenisini kazanacağı beklenen Çocukluk(2020) dizisi, 11. bölümde erken final yaptı. KağıtEv(2021) 8'nci bölüme kadar dayanabildi."

Erdal Beşikçioğlu dijital yapımlara daha uygun

"Tv sektörünü tanıyan ve içinde yer alan önemli bir isme sordumdurumu" diyen Sina Koloğlu paylaşımlarında o ifadelere de yer verdi. Koloğlu, "Bazı yüzler ana akım işlere zor gelir. Erdal Beşikçioğlu onlardan biri. Dijital yapımlara daha uygun' dedi. Bir hatırlatma yaptı; 'Unutmamak lazım tekrar Behzat Ç'yi çekiyor Blu TV'ye. Yani fenomen olduğu karaktere döndü" ifadelerini kullandı.

09-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar