Deniz Akkaya'dan Seren Serengil'e çok ağır sözler! 

Deniz Akkaya'dan Seren Serengil'e çok ağır sözler! 
Hafta içi gündüz kuşağında Beyaz Tv'de yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz'a veda eden Deniz Akkaya açtı ağzını yumdu gözünü.

Beyaz Tv'de gündüz kuşağında yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın eski ve yeni yorumcuları birbirine girdi. Bir zamanlar sunduğu programa veda eden Deniz Akkaya'dan Seren Serengil'e çok ağır sözler geldi. Deniz Akkaya'nın eski partnerlerine söylediği sert sözler haberimizde. Şimdi detaylar

Deniz Akkaya'dan Seren Serengil'e çok ağır sözler! 

Hafta içi gündüz kuşağında Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz'a veda eden Deniz Akkaya açtı ağzını yumdu gözünü. Eski partnerleri Bircan Bali ve Seren Serengil'in programdan ayrılması hakkında konuşması üzerine sinirlenen  eski manken Deniz Akkaya zehir zemberek sözler sarf etti. İzleyicinin merakla takip ettiği açıklamaya ise Seren Serengil ve Bircan Bali'den henüz bir tepki gelmedi. 

Maalesef, Deniz Akkaya artık yer alamayacak 

Bircan Bali ve Seren Serengil'in yorumculuk yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında yaprak dökümü devam ediyor. Önce Arto Dalga program hakkında eleştiri de bulunarak ayrılmış, ardından onun yerine Deniz Akkaya dahil olmuştu. Ancak ekran macerası çok kısa süren ve canlı yayındaki dobra açıklamalarıyla dikkat çeken sunucu Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta yayına çıkmadı. Programın sonunda ise bir açıklama bekleyen seyirciler için Serengil ve Bali, eski manken ve şarkıcı Deniz Akkaya'nın ayrılık kararıyla ilgili konuşmuştu. Konuyla ilgili konuşan Seren Serengil "Maalesef, Deniz Akkaya, 'Söylemezsem Olmaz' programında artık yer almayacak.  Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine teşekkür ederiz" şeklinde bir açıklama yaptı.

Deniz Akkaya Çılgına Döndü

İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Sürpriz ayrılık sonrası yapılan açıklamaya fena halde bozulan Deniz Akkaya katıldığı bir programda sessizliğini bozdu. Eski model, katıldığı bir programda sunucu Seyhan Soylu'nun kendisine yönelttiği, "Seren Serengil mi tehlikeli, Bircan Bali mi?" sorusuna ağır sözlerle cevap verdi: "İşin komik tarafı benim tehlikeli anlayışımın çok dışında bu iki örnek. Donanımsız adam çok tehlikeli olamaz. Çapsızlık tehlike yaratmaz. 'Hangisi daha çapsız?' diye sor vereyim yanıtı"

Bir zamanlar beraber program yaptığı arkadaşları için ağır sözler sarf eden eski manken Deniz Akkaya'nın bu sert söylemine Seren Serengil ve Bircan Bali'den henüz bir tepki gelmedi. 

23-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar