Masumlar Apartmanı 48. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 48. bölüm izle
Masumlar Apartmanı 48. bölüm izle. Trt kanalının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 48. bölümü ile bu akşam yayınlanacak.

Masumlar Apartmanı 48. bölüm izle; Başrolleriniz Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz ve Melisa Şenolsun'un üstlendiği Masumlar Apartmanı, kesintisiz full Hd izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 47. bölümü ile seyircisinden büyük beğeni toplayan Masumlar Apartmanı,bu hafta da muhteşem bir bölüm ile sizleri bekliyor olacak. Peki Masumlar Apartmanı 48. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar..

2. sezonunda yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam eden OGM Pictures projesi olan  Masumlar Apartmanı, yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenmekte. Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı, Ender Mıhlar ve Çiğdem Bozali otururken, senaryosunda ise Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu yer almaktadır. 

Masumlar Apartmanı 48. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 48. yeni bölüm full Hd kesintisiz izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 48. yeni bölümde, Han'ın tüm itirazlarına rağmen Ceylan'ın eve geldiğini görüyoruz. Ceylan'ı kahve içmeye çağıran Safiye ise ona neden geri döndüğünü sorar. Ceylan, bu soruya 'onsuz yaşayamıyorum' yanıtını verir. Ceylan'ın sergisine giden Esat, Gülben ve Esra, hiç beklemedikleri birşey ile karşılaşacaklar. Öte yandan Naci ile arasına mesafe koymak isteyen Safiye, bir gece kendisinin hiç beklemediği bir yerde bulur. Han ise, olay olacak bir karar ile ekranlarda olacak.

Masumlar Apartmanı geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Masumlar Apartmanı 47. bölümde; Safiye, Naci'nin kitabevi açılışına gitmeyi kabul eder ve oldukça duygusal anlar yaşanır. Öte yandan Ceylan ile karşı karşıya gelen Han, duygusal bir karmaşa yaşar. Artık hayatında Ceylan vardır. Sık sık geçmişi hatırlamaya başlayan Han, ne yapması gerektiğini bilmemektedir.

Trt 1 ekranlarının uzun soluklu dizisi Masumlar Apartmanı her Salı 20:00'da yepyeni bölümleri ile sizlerle olmaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler?

Başrolleriniz Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz ve Melisa Şenolsun'un üstlendiği Trt 1 dizisi Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda, Açelya Devrim Yılhan, Ceren Yüksekkaya, Esra Ruşan,, Emir Özden, Gizem Katmer, Metin Coşkun, Tansel Öngel, Seda Akman, Uğur Uzunel ve Tülay Bursa gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar