Depremzedeler için bağış toplayan Haluk Levent, bağış yapan isimleri açıkladı

Depremzedeler için bağış toplayan Haluk Levent, bağış yapan isimleri açıkladı
Ahbap Derneği kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent depremzedeler için toplanan yardımları sosyal medya hesabından paylaştı.

Son yıllarda her doğal afette karşımıza çıkan Ahbap, Kahraman Maraş depreminde de karşımıza çıktı ve yine özelikle bölgede depremden etkilenenlere umut olmaya devam etti. Yaptığı yardımlar kadar verdiği umutla da büyük hizmet eden Ahbap derneği ve kurucusu şarkıcı Haluk Levent deprem bölgesine ulaşarak elinden geleni yapmaya başladı. Özellikle acil ihtiyaçların yanında barınma ihtiyaçları için de çalışan Haluk Levent sosyal medya hesabından bir kampanya başlattı ve 2000 konteynır alacağını ve depremzedelere ulaştıracağını açıkladı. Ayrıca ünlü isim ayni bağış toplamak için de harekete geçti ve ünlü isimler aracılığı ile milyonlarca lira toplamayı başardı. Ünlü isim gece boyu topladığı yardımları ve sahiplerini sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk Bağış Kıvanç Tatlıtuğ’dan Geldi

Kahraman Maraş merkezli yaşanan iki büyük depremin ardından tüm Türkiye yine kenetlenerek yardımlaşmanın güzel örneklerinden birini gösterdi. Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği deprem bölgesinde yardıma ihtiyacı olanlara ulaşmaya çalışırken aynı zamanda maddi yardım toplamaya da başladı. Ünlü isim toplamaya başladığı yardımları ve yardım edenleri sosyal medya hesabından paylaşarak herkesi bu güzel uygulama için teşvik etti. Haluk Levent paylaşımında “dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ 200 bin lira bağış yaptı. Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi. Ardından Merih Demiral 1 milyon lira bağış yaptı. Ve sevgili kardeşim Murat K. Kardeşim 325.646 dolar bağış yaptı. Önce Mert Hakan Yandaş aradı. 200 bin lira efsane futbolculardan Hakan balta ve eşi Derya Balta 300 bin lira bağış yaptı ve Mustafa Ceceli 200 bin lira. Hemen sonrasında Emre Kılınç 150 bin lira bağış yaptı. Ve Papara 2 milyon 500 bin lira bağış yaptı” ifadelerini kullandı.

Yardımlar Milyonlara Ulaştı

Haluk Levent tarafından başlatılan kampanya gece boyu sürerken toplanan rakamlarda milyonlara ulaştı. Haluk Levent sosyal medya hesabından paylaşımına devam ederek “Mirzaoğlu Holding 1 Milyon, Burak Deniz 150 Bin, akrabam Edis Görgülü 400 bin TL bağış yaptı. Burak Yılmaz 300 Bin TL, Uğur Denizcilik 500 Bin TL bağış yaptı. Celil Nalçakan 100 Bin TL, Nevzat Aydın 1 Milyon TL bağış yaptı” ifadelerini kullandı.

08-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar