Haluk Levent'in Yeğeni Depremde Hayatını Kaybetti

Haluk Levent'in Yeğeni Depremde Hayatını Kaybetti
Deprem bölgesinde yardımlarıyla gönüllerde taht kuran ve herkesin takdir ettiği Haluk Levent’in yeğeni Berke enkaz altında hayatını kaybetti.

Pazartesi günü iki kez üst üste 7,7 ve 7,6’lık depremlerle sarsılan Kahraman Maraş başta olmak üzere pek çok ilde enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Şu ana kadar binlerce insanın enkaz altından çıkarıldığı bölgeden ne yazık ki kötü haberler gelmeye de devam ediyor. Her an depremde ölenlerin sayısının daha da arttığı bölgede zaman zaman ünlü isimlerin yardım feryatları da duruluyor. Ünlü isimlerin yakınlarının da enkaz altında kaldığı büyük deprem de ünlü şarkıcı Haluk Levent’in de yeğeni hayatını kaybetti. Deprem bölgesinde zor durumda kalanlar için AHBAP Derneği aracılığı ile yardım ulaştırmaya çalışan ve elinden geleni yapan Haluk Levent sosyal medya hesabından yeğeninin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ah Berke’m!

AHBAP Dermeği başkanı olan ünlü şarkıcı Haluk Levent şu sıralar Kahraman Maraş merkezli yaşanan depremde zor durumda kalanlar için elinden yapmaya çalışıyor. Pek çok bölgeye ve yerleşime yardım konvoyları ulaştırmaya çalışan Haluk Levent bu sırada da büyük bir acıyla sarsıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ünlü şarkıcı depremde yeğenini kaybettiğini, yeğeninin enkaz altında kaldığını belirtti. Ünlü isim paylaşımında “Ah ya ah! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı” ifadelerini kullandı. Ünlü isim daha sonra kuzeninin ismini telaşla yanlış yazdığını belirterek yeni bir paylaşım yaptı. Haluk Levent paylaşımında “saniyede çalan telefonlardan, koordinasyon merkezine saniyede bir gelen ihtiyaç sahiplerinden ve bulunduğum yerdeki kargaşadan dolayı Berke’nin yerine Güven’in ismini yapıp twit attım. Bağışla beni Berke’m! Seni kurtaramadım bağışla. Annen enkazdan kurtuldu, Berkem nerde diyor :(“ ifadelerini kullandı.

Ünlülerin Yakınları Enkaz Altında

Öbür taraftan deprem bölgesinde yer alan ve depremden etkilenen şehirlerde pek çok ünlü ismin yakınları da enkaz altında kaldı. Ünlü isimler Uğur Aslan, Orhan Aydın, Melisa Aslı Pamuk gibi ünlülerin yakınları enkaz altında kalırken bu isimlerden bazılarının yakınlarından sevindiren haber gelirken bazılarından ise hala haber alınamıyor. Hatay’da enkaz altında kalan abisi, yengesi ve yeğenleri için sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncu Uğur Aslan’ın yakınlarından henüz haber alınamıyor.

08-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar